Mesut Özil'den Fenerbahçe Resti!

Türk asıllı Alman vatandaşı olan Mesut Özil Arsenal’in yüzde 30’luk kesinti teklifine rest çekti. Özil: “O kadar indirim yapacak olsam Fenerbahçe’de oynarım” açıklamasında bulundu.

29.04.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-13:21) Mesut Özil'den Fenerbahçe Resti!

Geçtiğimiz senelerden bu yana her transfer sezonunda adı Fenerbahçe ile geçen Mesut Özil hususunda flaş bir gelişme gerçekleşti. 1 sene daha kontratının olduğu Arsenal'in yüzde 30'luk kesinti teklifine olumlu yaklaşmayan yıldız oyuncu, Arsenal Yönetimi’ne rest çekti. Arsenal'de haftalık 350 bin pound alan 31 yaşındaki deneyimli yıldız, menajerine bu konuda kesin konuştu: "O kadar indirim yapacak olsam Fenerbahçe'de oynardım."

Arsenal'in maaş kesintisi önerisine sıcak bakmayan Türk asıllı Alman oyuncu, yeni sezon sona erecek kontratını uzatma ihtimalini de ortadan kaldırdı. Ada temsilcisiyle sözleşmesinin sona ermesinin devamında Fenerbahçe’ye transfer olmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncunun, Arsenal'de aldığı ücretin çok altında bir fiyata imza atacağı öne sürüldü. Bu sezon Arsenal'de 23 resmi karşılaşmada görev yapan Mesut Özil, 1 gol, 3 asistlik katkı sağladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal