Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Özil'in yeni rotası belli oldu, sezon sonunda ayrılıyor

Son dakika haberlerinde bugün: Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırmasının ardından göreve getirilen İsmail Kartal ile çok büyük bir çıkış yakaladı ve oldukça dikkat çekti. Kartal, Süper Lig 'in 30 haftasında yapılan İttifak Holding Konyaspor maçının ardından Mesut Özil ile Ozan Tufan 'ın kadro dışı bırakılmasını talep etmiş ve yönetim de bu isteğe onay vermişti. Peki verilen bu karar sonrasında efsane futbolcu Mesut Özil Fenerbahçe kadrosundan ayrılıyor mu? Mesut Özil Fenerbahçe 'den transfer mi oluyor? gibi soruları da beraberinde getirerek büyük bir merak konusu oldu. Futbol dünyasının gündemine gelen bu konu hakkında merak edilenleri haberimizde sizler için paylaştık.

10.05.2022-14:38 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-14:38) Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Özil'in yeni rotası belli oldu, sezon sonunda ayrılıyor

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Arsenal 'den çok büyük umutlar içinde Fenerbahçe Spor Kulübü 'ne transfer edilen Mesut Özil, bu sezonun 30. haftasına geldiğimizde oynanan İttifak Holding Konyaspor maçının ardından kadro dışı bırakıldı. Geride kalan 6 hafta boyunca ne teknik heyet tarafından ne de yönetimden af kararının çıkmadığı ve hayalleri yıkılan 33 yaşındaki efsane futbolcu hakkında çok flaş bir iddia ortaya atıldı.

Amerika 'ya gidiyor

Bild 'in yapmış olduğu habere göre, sezon sonunda Sarı Kanarya 'dan ayrılıp bonservisini eline almak isteyen Mesut Özil, Amerika Birleşik Devletleri 'ne gidecek.

Mesut Özil Fenerbahçe'den ayrılıyor mu

Kariyer hayatını MLS 'te devam edecek

Yapılan haberin içeriğine göre dünyaca ünlü futbol yıldızının kariyer hayatının son zamanlarını MLS 'te geçirmek için karar aldığı yazıldı.

Los Angeles FC Özil ile yakından ilgileniyor

Mesut Özil ile Los Angeles FC 'nin çok yakından ilgilendiği belirtildi ve ayrıca tecrübeli futbolcuya Körfez ülkeleri tarafından da gelen tekliflerin olduğu ifade edilmektedir.

Mesut Özil Fenerbahçe'ye veda mı ediyor

Bu sezonda Mesut Özil

Bu sezonda tecrübeli futbolcu Mesut Özil Fenerbahçe forması giyerek tam 26 tane maça çıktı ve bu maçlardan 9 tane gol ve 2 tane de asistlik bir performansa imza attı.

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal