Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, Jorge Jesus mu, anlaşma sağlandı mı?

Yeni sezonda yeni bir teknik direktörle çalışmak isteyen Fenerbahçe’nin Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile anlaşmanın sağladığı iddia edildi. Peki Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, Jorge Jesus mu, anlaşma sağlandı mı? Soruların yanıtları haberimizde...

10.05.2022-14:18 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-14:18) Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, Jorge Jesus mu, anlaşma sağlandı mı?

Spor Toto Süper Lig’de son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan ve mağlubiyet almayan Fenerbahçe özellikle teknik direktör İsmail Kartal ile beraber iyi bir form grafiği yakaladı. Fakat sarı lacivertlilerde Başkan Ali Koç’un yeni sezonda takımı farklı bir isme emanet etmek istediği ifade ediliyor. Teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe’de listenin bir numarasında yer alan Jorge Jesus ile anlaşmanın sağlandığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak, Jorge Jesus mu, anlaşma sağlandı mı?

Portekiz basınının iddiasına göre yeni sezon öncesinde teknik direktör arayışına devam eden Fenerbahçe Portekizli teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma sağladı. Konu hakkında açıklamalar yapan Jesus ise ‘’"Portekiz'e geri döndüğümde neler yapacağımla ilgili görüşmelere tekrar başlayacağım. Hatta bir takım beni bekliyor bile. Portekiz'e döndüğümde Fenerbahçe ile görüşeceğim. Neler olacağını bilmiyorum ama kesin olan şu ki bir karar vermem gerekiyor." ifadelerine yer vermişti.

Jorge Jesus

Kimseye bağlı bir teknik direktör değilim

Jorge Jesus, kimseye bağlı bir teknik direktör olmadığını ifade ederek ‘’Mesleki ve etik açıdan zor bir konu. En çok istediğim şey Flamengo'nun başarılı olması. Yeniden Flamengo'nun teknik direktörü olabilirim, belki 1 yıl belki 2 yıl sonra. Bilemiyorum. Ancak, ben şu an özgür bir teknik direktörüm. İstediğim kararı verebilirim. Belki 1-2 ay içinde bir kulübe imza atmış olurum. Kafamda ise bir gün Brezilya'ya dönmek kesinlikle var." sözlerine yer vermişti.

Jorge Jesus kimdir?

Tam adıyla Jorge Fernando Pinheiro de Jesus, 24 Temmuz 1954 tarihinde Portekiz’in Amadora şehrinde dünyaya geldi. Kariyeri boyunca Amora, Belenenses, Braga, Benfica, Sporting ve son olarak Flamengo takımlarına görev aldı. Bu süreçte toplamda 8 kupa kazanan Portekizli teknik adamın Fenerbahçe’nin yeni sezondaki teknik patronu olması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal