Meral Akşener Esnaf Ziyareti Sırasında Engelli Vatandaşla Tartıştı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ın Afşin ve Göksun ilçelerinde yaptığı esnaf ziyareti sırasında kendisine eleştiride bulunan engelli bir vatandaşla tartıştı.

16.12.2021-13:20 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-13:20) Meral Akşener Esnaf Ziyareti Sırasında Engelli Vatandaşla Tartıştı!

Terör örgütünün siyasi ayağı HDP ile gizli ittifak içinde olduğu bilinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir ziyareti daha olaylı bitti. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ın Afşin ve Göksun ilçelerinde esnafını ziyarette bulundu. Akşener, esnaf ziyareti gerçekleştirdiği sırada yanına gelen engelli vatandaşla tartıştı. Yüzde 80 engelli raporu olduğu belirtilen Erdoğan Aşçı, ‘Askerlerimize kurşun sıkan, müdahale edenlerle yürüyorsunuz.’ diyerek Akşener’e sitem etti. Bunun üzerine Akşener, konuyu ekonomiye çekerek skandal bir yanıtta bulundu. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş’ın Afşin ve Göksun ilçelerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Akşener, esnaf ziyareti sırasında yanına gelen engelli vatandaşın ‘Askerlerimize kurşun sıkan, müdahale edenlerle yürüyorsunuz.’ ifadeleri üzerine tartışmaya başladı. 

ENGELLİ VATANDAŞLA TARTIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Afşin ve Göksun ilçelerinde bulunan esnafla bir araya geldi. Akşener, Göksün ilçesinde ziyaret ettiği bir iş yerinde yüzde 80 engelli raporu olduğu belirtilen Erdoğan Aşçı ile sohbet etmeye başladı. 

AKŞENER’E SİTEM ETTİ

Kahramanmaraş’ın Göksu ilçesinde yaşayan Erdoğan Aşçı, 650 lira engelli maaşıyla geçindiğini ifade ederek, ‘Askerlerimize kurşun sıkan, müdahale edenlerle yürüyorsunuz ya o bizi çok üzüyor. Bu yolda yürümeseniz de sade ve özgün, dimdik, tertemiz bir yolda yürüseniz bu sizin için daha iyi olmaz mı?’ ifadelerini kullanarak HDP ile gizli ittifak içinde olduğu bilinen Akşener’e sitem etti.

ENGELLİ VATANDAŞA SİNİRLENDİ

Kendisine yöneltilen eleştirilerin arkasından her fırsatta ekonomi kötü algısı yapmaya çalışan İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, konuyu yine oraya getirerek, ‘Öncelikle 650 lirayla harika bir hayat yaşıyormuşsun, ne kadar güzel. Harika, sen buna devam et’ diyerek olay yerini terk etti.

O OLAYA SESSİZ KALMIŞTI

Kahramanmaraş’ta yüzde 80 engelli raporu olan vatandaşa sinirlenerek tartışan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener geçtiğimiz aylarda yine skandal bir olaya imza atmıştı. Siirt ziyaretinde bulunan Akşener’e bir vatandaşın, ‘Kürdistan inkar ediliyor, biz buna karşıyız. Senin bulunduğun yer Kürdistan’ demesi üzerine sessiz kalmış ve tepkilerin odağı olmuştu. 

ŞEHİT KARDEŞİNE EDİLEN KÜFRÜ SAVUNMUŞTU

İYİ Parti Millet Vekili Lütfü Türkkan’ın Bingöl’de şehit kardeşine ‘Senin bacını s...’ şeklinde küfretmişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise bu konuyla ilgili şehit kardeşine küfreden Lütfü Türkkan’ı partiden ihraç etmemiş ve yaşanan bu olayı provokasyon olarak değerlendirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal