İşte Meral Akşener'in Gerçek Yüzü! Millet İttifakı Şaşırtmadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yıllar önce yaptığı skandal açıklama ortaya çıktı. Millet İttifakı'nın gerçek yüzü bir kez daha deşifre oldu.

20.10.2021-10:46 - (Son Güncelleme: 20.10.2021-11:31) İşte Meral Akşener'in Gerçek Yüzü! Millet İttifakı Şaşırtmadı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 28 Şubat post modern darbesi sırasında İçişleri Bakanı olarak görev yapıyordu. 28 Şubat darbesinin karşısında durduğunu iddia eden Meral Akşener yıllar önce katıldığı 32. Gün programında yaptığı açıklamalar ile darbeye karşı olmadığını kanıtladı.

SÖZDE CUNTACILARA KARŞI

Her fırsatta 28 Şubat Post Modern darbesine karşı olduğunu belirten İYİ Parti Genel Başkanı yıllar önce 32. Gün programında yaptığı açıklamalarda darbecilerin kararları hakkında şöyle demiş; "Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak."


KARARLAR UYGULANACAK

Yıllar sonra yaptığı açıklamalarda darbecilerin karşısında durduğunu her fırsatta dile getiren Meral Akşener'e ilk tepki Alpay Özalan'dan geldi. Özalan yaptığı yazılı açıklamalarda şu sözlere yer verdi; 28 Şubat darbesinin karşısında durduğunu iddia eden Meral Akşener'in, 28 Şubat kararları için "Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak." dediği görüntüler... Utanmadan bir de "Darbecilere kafa tutan Demir Leydi" rolü yapıyor. Hadi oradan!

32. GÜN KONUŞMASI

Yıllar önce katıldığı 32. Gün Programında Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın Milli Güvenlik Kurulu kararlarının uygulanması konusunda sorduğu sorulara şu şekilde yanıt vermişti;

Birand: Uygulanmasa bırakır mısınız hükümeti?

Akşener: Başka çaresi yok, uygulanacak!

Birand: Uygulanmadığını gördüğünüz takdirde istifa eder misiniz?

Akşener: Şimdi bakın, İçişleri Bakanı olarak ben, benim görev alanıma düşen ki, büyük bir çoğunluğu da bize düşüyor bu işin. Milli Güvenlik Kurulu kararlarının Milli Eğitime düşen var, Diyanet'e düşen var, Adalet Bakanlığı'na düşen var. Şimdi Adalet Bakanlığı çalışıyor. Onlar da bir genelde yayınladı. Ben uygulamayacağım. Milli Güvenlik Kurulu kararları uygulanacak.

Birand: Kıyafet yasası mesela en kolay uygulanacak olan.

Akşener: Evet

Birand: Ve bir tülü uygulanamıyor.

Akşener: Uygulanacak, göreceksiniz uygulanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal