Menemen Soğanlı mı Olsun Soğansız mı Tartışmasına Cumhurbaşkanlığı da Katıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Arda isimli bir kişinin 'Menemen soğanlı mı yapılır, soğansız mı? Bu soru yüzünden tartışmaya başlayacağız yardım edin lütfen' sorusuna sosyal medya hesabı üzerinden cevap vererek tartışmaya ortak oldu.

23.07.2019-18:57 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-18:58) Menemen Soğanlı mı Olsun Soğansız mı Tartışmasına Cumhurbaşkanlığı da Katıldı

Haber 365 | Özel Haber 

Menemenin soğanlı mı yoksa soğansız mı yapıldığı konusundaki tartışma, bir döneme damga vurmuş, Türkiye bu konuda ikiye bölünmüştü.  Kimisi soğanın menemenin tadını bozduğunu, kimi ise menemenin soğansız olamayacağını savunuyordu.  

TARTIŞMAYA CUMHURBAŞKANLIĞI DA KATILDI 

Türkiye'nin gündemini uzunca bir süre meşgul eden bu tartışmaya, Cumhurbaşkanlığı da dahil oldu.  Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından gülümseten bir paylaşıma imza atıldı.  

"MENEMEN SOĞANLI MI SOĞANSIZ MI?"  DİYE CİMER'E SORULDU  

Edinilen bilgilere göre Arda isimli bir vatandaş, vatandaşların şikayet, dilek ve önerilerini dile getirmeleri ve bunlara çözüm aramak için kurulan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı CİMER'e menemen tartışmaları ile ilgili bir mesaj gönderdi.  Arda isimli şahıs mesajında, "Menemen soğanlı mı yapılır, soğansız mı? Bu soru yüzünden tartışmaya başlayacağız yardım edin lütfen" ifadelerine yer verdi.  

CİMER TARTIŞMAYA SON NOKTAYI KOYDU  

Kurumdan yapılan paylaşımda, "Arda Bey CİMER’e zor bir soru sormuş. Sevgili Arda Bey, ilginiz için teşekkür ederiz. Herkesin damak tadı farklı. Biz soğansız tercih ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal