Mehmet Özdilek: Diğer Takımlara Gösterilen Esneklik Bize de Gösterilebilirdi

Teknik direktör Mehmet Özdilek antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu

14.01.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-16:14) Mehmet Özdilek:  Diğer Takımlara Gösterilen Esneklik Bize de Gösterilebilirdi

Denizlispor’da Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turu’nda karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirdi.

Teknik direktör Mehmet Özdilek antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu, Özdilek, kupa maçında karşılaşacakları Trabzonspor ve ligin ikinci devresinde yapacakları Galatasaray maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Teknik adam Mehmet Özdilek ayrıca fikstür hakkında eleştirilerde de bulundu.

İŞTE MEHMET ÖZDİLEK’İN AÇIKLAMALARI:

"Perşembe günü Trabzonspor ile oynayacağız. Pazar günü Galatasaray maçına çıkacağız. Bu planlamayı yaparken çok hakkaniyetli davranılmamış. Diğer takımlara gösterilen esneklik bize de gösterilebilirdi"
"Yoğun bir periyotta çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artık geri sayım başladı. Hem kupada hem ligde zorlu bir hafta bizi bekliyor. Kupada iki ayaklı bir müsabaka oynayacağız. Amacımız ilk müsabakada ikinci maç için avantajlı bir skor elde etmek. Kolay değil ancak kupada hedefiniz varsa muhakkak ki Trabzonspor gibi kalibresi yüksek bir ya da iki takımı saf dışı bırakmanız gerekir. Trabzonspor kendi evinde etkili, ofansif gücü yüksek bir takım. İlk ayağı sağlıklı geçmek istiyoruz"

"Güçlü, ne yaptığını bilen ve deplasmanda da istikrarlı bir görüntü çizen takım olmalıyız. Transferde bünyemize kattığımız bir oyuncu olmadı. Beklentimiz yeni futbolcuların bir an önce aramıza katılması. Çünkü oyunsal anlamda ciddi eksikliğimiz var. Bazı mevkilerde rotasyona girebilecek oyuncu profilimiz yok. Minimum 3 ismi kadromuza katabilirsek, ikinci yarının daha sağlıklı geçeceğini düşünüyorum. Aramızdan ayrılanlar oldu. Onların da yerini dolduramadık. Önceliğimiz orta saha, stoper ve alternatif sol bek" ifadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal