Megastar Tarkan'ın Yeni Şarkısı ''Geççek'' İçerdiği Anlamlarla Sosyal Medyayı Kasıp Kavurdu!

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın merakla beklenen şarkısı ''Geççek'' sonunda çıktı. İşte habere ilişkin o detaylar...

18.02.2022-11:14 - (Son Güncelleme: 18.02.2022-12:01) Megastar Tarkan'ın Yeni Şarkısı ''Geççek'' İçerdiği Anlamlarla Sosyal Medyayı Kasıp Kavurdu!

Sesi, şarkıları ve dans performanslarıyla ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ve Türk pop müziğinin yıllardır zirvesinde oturan ünlü şarkıcı Tarkan, gündem olmaya devam ediyor. Sahne performansları ve eşsiz sesiyle yalnızca Türkiye'de değil birçok ülkede tanınan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz aylarda yeni şarkısının geleceği haberini duyurmuştu. Başarılı şarkıcının bu haberi duyurmasının ardından hayranları havalara uçarken, Tarkan yeni şarkısının ismini duyurdu. ''Geççek'' adını verdiği şarkısını duyurmasının ardından herkes şarkının ismine takılıp bu konu hakkında tartışırken, şarkı da yayınlandı.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN DESTEK GELDİ

Pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan Tarkan, yıllardır sürdürdüğü başarılı müzik kariyerine bir yeni şarkı daha ekledi. Ünlü şarkıcının ''Geççek'' isimli şarkısının çıkmasının ardından sosyal medyayı kasıp kavurdu. Birçok kullanıcının merakla anında dinlediği ve şarkıya dair düşüncelerini paylaştığı şarkının sözlerinin siyasal anlamlar içerdiği tartışma konusu oldu. Kimileri şarkının sözlerini pandemi olarak algılarken, kimileri de tamamen siyasi olarak algıladı. Yapılan yorumlar üzerine ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar da bir açıklama yaparak; ''Kimisi politik anlar, kimisi pandemi anlar, kimisi dünyadaki kötülükler anlar ve kimileri de başka şeyler. Anladığındır, hissettiğindir o şarkı senin için. Sanatçının hislerini ve sebeplerini sorgulamayın, kendi hissettiklerinize odaklanın, keyif alın. Sanat böyle bir şey'' ifadelerini kullandı. Tarkan ise henüz yapılan yorumlar hakkında düşüncesini dile getirmedi. 

tarkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal