Megastar Tarkan'ın Koronavirüse Yakalandığında Evinde Küçük Bir Hastane Kurduğu Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz günlerde koronayı atlattığını duyuran ünlü şarkıcı Tarkan'ın evinde aldığı önlemler sosyal medyada olay oldu.

06.02.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-16:41) Megastar Tarkan'ın Koronavirüse Yakalandığında Evinde Küçük Bir Hastane Kurduğu Ortaya Çıktı!

Sesi ve şarkılarıyla yediden yetmişe herkese hitap eden ünlü şarkıcı Tarkan, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana büyük bir hayranlıkla takip edilmeye devam ediyor. Şarkılarıyla yalnızca Türkiye'de değil, dünyada da popülerliği yakalayan ünlü şarkıcı megastar lakabının sonuna kadar hakkını veriyor. Pandemi nedeniyle konserlere ve şarkılara bir süre ara veren ünlü şarkıcı Tarkan, verdiği bu arayı geçtiğimiz yıl yeniden konser vermeye başlayarak kapattı. Birbirinden güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte doyasıya seslendiren ünlü şarkıcı Tarkan, önceki gün koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve altına düştüğü yazıyla haberi duyuran ünlü şarkıcı; ''10 gün kadar önce PCR testim pozitif çıktı. Çok dikkat etmeme rağmen yakalandım ben de bu virüse. Ama merak etmeyin, çok hafif semptomlarla atlattım ve şimdi gayet iyiyim. Aşıyla ilgili olumlu, olumsuz çok şey söyleniyor, yazılıyor, çiziliyor ve ben de neye inanacağımı şaşırıyorum bazen ama bu virüse yakalandığımda 'iyi ki aşılıyım' diye düşündüm hep. Çünkü biliyor ve görüyorum ki aşı olmayanlar çok daha ağır atlatıyor Kovid'i. Aman kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın canlarım. Sizi seviyorum'' ifadelerini kullandı. 

KENDİNE ÖZEL HEMŞİRE TUTTU

Başarılı şarkıcının iyileştikten sonra duyurduğu bu haberden sonra hayranları ev yakın dostları tarafından binlerce geçmiş olsun mesajı ve yorumu yağarken, ünlü şarkıcının hasta olduğunu öğrenir öğrenmez evinde küçük bir hastane ortamı yarattığı ortaya çıktı. Eşine ve kızına virüsü bulaştırmamak için kendini odada izolasyona alan başarılı şarkıcının kendine bakması için özel bir hemşire tuttuğu öğrenildi. Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre hemşire tutan ünlü şarkıcı Tarkan, kendini izole ettiği sırada ozon tedavisi de görerek eşi ve kızına virüsü bulaştırmamak için tüm yolları denediği belirtildi. 

tarkan

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal