Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Kore Gazisi Dedesinden Aldığı Acı Haberle Yıkıldı!

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, aldığı kötü haber sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. İşte habere ilişkin o detaylar...

06.02.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 06.02.2022-16:05) Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün Kore Gazisi Dedesinden Aldığı Acı Haberle Yıkıldı!

Ekranların sevilen oyuncusu Tuba Büyüküstün, uzun süredir televizyon ekranlarında yer almıyordu. Birçok dizi ve filmde göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazınan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, aldığı acı haberle adeta yıkıldı. Yakın dostlarına ve sevdiklerine haberi duyuran ünlü oyuncu, Kore gazisi dedesinin ölüm haberini alır almaz gözyaşlarına hakim olamadı. Ailesine düşkün olan ve bu acı haber sonrası büyük bir üzüntüye kapılan ünlü oyuncu, dedesi Ali Büyüküstün'ü son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Tuba Büyüküstün'ün dedesi Kore gazisi Ali Büyüküstün, yaşama veda etti. Dedesinden aldığı acı haberle yıkılan ünlü oyuncu son vazifesini yapmak için soluğu Kocaeli'nde aldı. Gölcük ilçesine bağlı Değirmendere köyünde düzenlenen cenaze töreni, öğle namazından sonra Büyüküstün'ün defnedilmesi üzere Garipler Mezarlığı'na götürüldü. Burada toprağa verilen Ali Büyüküstün, ailesi ve yakın dostları tarafından yalnız bırakılmadı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'de dedesini son yolculuğa uğurlayan isimler arasındaydı.

tuba büyüküstün 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal