Meclis Başkanı Şentop'tan Fezleke Hazırlanan 9 HDP'li Açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, HDP'li dokuz milletvekili ile ilgili düzenlenen fezlekelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

22.02.2021-13:33 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-13:33) Meclis Başkanı Şentop'tan Fezleke Hazırlanan 9 HDP'li Açıklaması

Meclis Başkanı Mustafa Şentop, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Kendisi ile ilgili fezleke düzenlenen dokuz milletvekilinin durumuna ilişkin açıklama yapan Mustafa Şentop, "Başka fezlekeler de var. Fezlekeler gelince Karma Komisyon'a havale ediyoruz. Karma Komisyon gereğini yapacaktır. Gara'ya giden milletvekiliyle ilgili Meclis'e gelen bir şey yok. Gerekenler yapılacaktır. Gergerlioğlu ile ilgili kesinleşen bir hüküm var. Belli bir prosedürü takip ediyor. Anayasa Mahkemesi'nin vermiş olduğu Berberoğlu kararıyla ilgili bir takım kıyaslamalar yapılıyor. Aynı mahiyette bir durum söz konusu değil" açıklamasında bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile ilgili sosyal medyada üzerinden edilen hakaretle iligili açıklama yapan Mustafafa Şentop, "Üzüntüyle öğrendik. İstanbul Başsavcılığı res'en bir soruşturma başlattı. Sosyal medya bu tür işlere açık. Hukuki süreçler başladıktan sonra bir takım şeyler söylüyor. Sosyal medya alçakça, yakışıksız saldırıların alanıdır. Gerekli cezaların verilmesi gerekir. Yargı sürecinin önemli olduğu kanaatindeyim" dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal