HDP Küsmesin Diyemedi ''PKK'nın Reklamı Olmasın'' Dedi

Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi CHP Genel Merkezi’nde misafir etti.

19.02.2021-17:56 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-17:56) HDP Küsmesin Diyemedi ''PKK'nın Reklamı Olmasın'' Dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi CHP Genel Merkezi’nde misafir etti. Gerçekleşen görüşmenin ardından Destici ve Kılıçdaroğlu, basın mensuplarının sorularını birlikte yanıtladı.

REKLAMANI YAPMAK İSTEMİYORUZ YERİNE HDP KÜSMESİN DİYEMEDİ!

Gara’da ,PKK’nın sivilleri şehit etmesi sonrası yayımladığı başsağlığı ve kınama mesajında ‘PKK’nın adını anmaması Kılıçdaroğlu’na basın tarafından soruldu. Kemal Kılıçdaroğlu, bu soruya ''Terör örgütünün reklamını yapmak istemiyoruz'' sözleriyle karşılık verdi.

 ''HEP BERABER KINAMALIYIZ''

Kemal Kılıçdaroğlu basının sorduğu sorulara verdiği cevaplarla pes yahu dedirtti. Kılıçdaroğlu, ''Bölücü terör örgütünü hep beraber kınamalıyız. Terör nereden kimden gelirse gelsin herkesin ortak tavır takınması gerekir. CHP olarak gereken her şeyi yaptı'' diye ifade etti.

BİRLİKTE İYİ SALLADIK DİYEN KİMDİ?

1 Haziran 2015 seçimlerinden sonra HDP ile ittifak sürecini başlatan ve terör soruşturmalarından cezaevinde bulunan Demirtaş'a ''Birlikte iyi salladık'' söyleminde bulunan CHP, bu mevzuyla ilgili açıklama yapmayı bir kenara bırak HDP ile ortak basın toplantısı dahi yapmaktan geri duruyor. HDP ile CHP arasında su sızmazken, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, düzenlediği basın toplantısında ''Neden isim vererek PKK'yı kınamıyorsunuz?'' sorusuna yanıt verdi. Kullandıkları dilin devlet diline uygun olduğunu savunan Kılıçdaroğlu, ''Terör örgütünün reklamını yapmak zorunda değiliz'' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal