HDP Kendi Kazdığı Kuyuya Düştü

Bakan Fahrettin Altun Gara Şehitleri için Tweet paylaşımında bulundu. HDP resmi Twitter hesabından karşılık vermek isterken, kendi kazdığı kuyuya düştü. Tepkiler büyüyor.

16.02.2021-11:08 - (Son Güncelleme: 16.02.2021-11:08)

İletişim Bakanı Fahrettin Altun, Gara'da katledilen 13 Şehit için HDP'ye Twitter hesabından gözdağı verdi.

'TÜRKİYE'NİN KARŞISINDA OLMAYI TERCİH EDENLER İYİ DÜŞÜNSÜN!'

''Cumhurbaşkanımız @RTErdogan tüm dünyaya açık ve net bir mesaj verdi. Türkiye, terörle mücadelesinde hiçbir şart ve koşulda en ufak bir taviz vermeyecektir. Türkiye’nin dostluğu müşfik, düşmanlığı ise son derece şedittir. Türkiye’nin karşısında olmayı tercih edenler iyi düşünsün!'' diye paylaşım yaptı.


HDP'nin resmi Twitter hesabından İletişim Bakanı Fahrettin Altun'a karşılık,

''Kimse sebep olduğu kan ve gözyaşını, HDP’ye dil uzatarak temizleyemez. 6 milyondan fazla oy almış partimize dil uzatmak, sarayın bol maaşlı medya kayyımı olan Fahrettin Altun'un boyunu aşmaktadır. Halkın gerçekleri bilmeye hakkı vardır. Hesap vereceksiniz'' dedi.


HADSİZ TWEET'E BAKAN ALTUN'DAN  CEVAP

''Milletimiz sizden şehitlerimizin hesabını soracak. Sadece sizden değil sizinle birlikte yol yürüyenlerden de. PKK’nın kontrolünde olan bir şer odağıyla mücadele etmek benim asli görevimdir. Tehditleriniz bize sadece güç verir! Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz. Ölümüne, ölümüne!'' diye ifade etti.

BİR TEPKİDE TBMM İDARİ AMİRİ ALPAY ÖZALANDAN GELDİ

TBMM İdari Amiri Özalan, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın,

''Sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz'' açıklamasını hatırlatarak, bir ağır tepkiyi de Twitter hesabından yaptı.

''Geçmişte sırtını Pyd'ye yasladığını söyleyenler, şimdi de sırtını CHP ve İyi Parti'ye yaslayarak tehditler savuruyor. Terörü savunanlar da terörü savunanlarla ittifak yapan muhalefet de tarihin çöplüğünde yer alacaktır'' diye ifade etti. 


BAKAN FAHRETTİN ALTUN KATILDIĞI HABER PROGRAMINDAN BİR TEPKİ DAHA GÖSTERDİ

'HDP, ''PKK’dan kopacağım, Türkiye’nin partisi olacağım” diyerek 7 Haziran 2015 seçimlerinde 6 milyon oy aldı. Seçimden kısa bir süre sonra PKK, HDP’nin oyunu kendisine kalkan yaparak “devrimci halk savaşı'' başlattığını duyurdu. HDP derhâl bu alçaklığa teslim oldu! HDP o gün bitti' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal