Matrix Revolutions Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Matrix serisinin beğenilen filmlerinden biri olan Matrix Revolutions'ın oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Matrix Revolutions filminin konusu nedir?

20.02.2021-17:48 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-17:48) Matrix Revolutions Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

2003 yılında vizyona giren Amerikan yapımı Matrix Revolutions'ın filmi unutulmaz bilim kurgu filmlerinin arasına girmiştir. Matrix Revolutions'ın filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? 

MATRİX REVOLUTİONS FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Matrix Revolutions filminde Neo, kaynağa giderek Mimar'ın ağzından Matrix ile ilgili tüm gerçekleri öğrenir ve sonra seçimini diğer seçilmişlerden farklı olarak yapar ve döngüyü bozar. Yeri kazmakta olan makineler Zion'a girer ve tam anlamıyla bir Makine - insan savaşı başlar. Artık tüm gerçeklerin farkında olan Neo, Makineler şehrine giderek bir anlaşma teklif eder. Tüm Matrix'i ele geçirmiş ve yakında Makine şehrini de yok edecek olan Smith'i öldürecek, karşılığında ise barış sağlanmış olacaktır.

MATRİX REVOLUTİONS FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Efsane filminin yönetmen koltuğunda Lilly Wachowski ve Lana Wachowski yer almaktadır. Matrix revolutions filminin başrollerinde, Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie-Anne Moss yer almaktadır. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal