Neil Patrick Harris'ten Matrix 4 İpuçları

Dünyaca ünlü film serisi Matrix hakkında yeni ipuçları ortaya çıkıyor. The Matrix 4 filminin kötü karakteri Neil Patrick Harris, film hakkında yeni bilgiler paylaştı.

19.02.2021-12:21 - (Son Güncelleme: 19.02.2021-14:39) Neil Patrick Harris'ten Matrix 4 İpuçları

İzleyici karşısına geçmek için hazırlıklarını sürdüren Matrix 4, Matrix serisi hayranları tarafından merakla bekleniyor. İzleyici karşısına geçmek için hazırlıklarını sürdüren The Matrix 4'ün yeni kötü karakteri Neil Patrick Harris filmle ilgili önemli bilgiler paylaştı.

NEIL PATRICK HARRIS MATRIX 4 HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

The Matrix 4 filmi hakkında yeni ipuçları açığa çıkıyor. Matrix 4 filminde izleyici karşısına çıkacak olan Neil Patrick Harris, film hakkında önemli ipuçları verdi. Filmin yeni kötü adamı rolünde izleyeceğimiz Harris, The Matrix 4 hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Just For Variety podcast programında konuşan yıldız oyuncu, Matrix 4 hakkında yeni ipuçları verdi. Jessica Henwick, Jonathan Groff, Yahya Abdul Mateen II ve Priyanka Chopra ile beraber Matrix serisine dahil olan Neil Patrick Harris, podcast programında yaptığı konuşmada Matrix devam filminin hiç de blockbuster (100 milyon doları geçen filmler için kullanılan deyim) bir yapım gibi hissettirmediğini açıkladı.

'BÜYÜK BİR OLAY GİBİ HİSSETTİRMEDİ'

Lana Wachowski'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Matrix 4'te kötü karaktere hayat verecek olan oyuncu, 'Büyük bir olay gibi hissettirmedi. Çünkü yükseklerde çekim yapıp doğal ışık kullandığı zamanlarda sanki onun (Lana Wachowski) küçük sevimli alanında gibiydik. Bazen bulutların dağılmasını etrafta bir yerde oturarak bir saat beklerdik ve sonra hızlıca çekim yapardık. Senaryo sayfalarını 30 dakikada çekersin ve sonra işin bitmiştir' dedi. 

Harris, 'Bu filmin blockbuster olduğunu storyboardlar, animasyonlar nedeniyle düşünebilirsiniz. Lana Bunu daha önce üç kezden fazla yaşadı ve şimdi görüşüme göre işleri kendi yöntemleriyle hallediyor. Çoğu zaman büyük bir işin içinde olduğumuzu hissetmedik, çünkü Lana çok samimi olmasını sağladı' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal