MasterChef'te Diskalifiye Şoku! Mehmet Şef Yarışmacıyı Eledi

MasterChef 25 Temmuz Pazar akşamı 20'nci bölümü ile ekranlara geldi. Üçlü düello elemelerinin yapıldığı ikinci turda, şeflerin karşısına çıkan Oktay Uğur, büyük talihsizlik yaşadı.

26.07.2021-16:06 - (Son Güncelleme: 26.07.2021-16:06)

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan MasterChef’te Diskalifiye Şoku! Yarışmacının alnında damlayan ter, yoğurduğu hamura karıştı. Bunu fark eden Mehmet Yalçınkaya ise kamera görüntülerini inceledikten sonra kararını verdi. Dünkü bölümde yaşananlar haberimizin detaylarında...

BÜYÜK TALİHSİZLİK

MasterChef'te yeni sezon heyecanı başladı. Jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun oturmuş olduğu yarışmada ikinci tur elemeleri büyük bir heyecanla devam ediyor.25 Temmuz tarihinin pazar akşamı 20'nci bölümü ile izleyici karşısına çıkan MasterChef'te yarışmacı adaylarından biri olan Oktay Uğur, talihsiz bir durumla karşı karşıya kaldı.

OKTAY'IN TERİ HAMURA DAMLADI

Hamur yoğuran genç yarışmacı, heyecan ve stüdyodaki spotlar sebebiyle terledi. Oktay'ın kafasından damlayan terler yoğurduğu hamura karıştı.

MEHMET YALÇINKAYA OKTAY'I UYARDI

Yarışmacının aşırı terlemesinden şüphelenen ve bu konuda sık sık Oktay Uğur'u uyaran Şef Mehmet Yalçınkaya, kamera kayıtlarını inceledi. Şef Yalçınkaya, yarışmacının ter damlalarının iki defa hamura aktığını tespit etti. Ünlü şef, hijyenik bir sıkıntı olduğu gerekçesi ile Oktay'ın yemeğini de tatmadı.

MASTERCHEF'TE OKTAY STÜDYODAN GÖNDERİLDİ

Bu şekilde yarışmacı Oktay Uğur, yaşamış olduğu talihsiz olay ile birlikte; ikinci turda MasterChef stüdyosundan gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal