MasterChef 2022 başvurusu nasıl yapılır? MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak? Başvurular için son gün yaklaşıyor!

MasterChef 2022 başvuruları için son gün yaklaşıyor! TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarının arasında yer alan MasterChef, bu sene de tüm heyecanıyla televizyon ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni sezonda yeni yarışmacılarla devam edecek olan program için başvuru tarihinin de sonuna yaklaşılıyor. Peki, MasterChef 2022 başvurusu nasıl yapılır? Aynı zamanda MasterChef'in yeni sezonunun da ne zamana başlayacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.

11.04.2022-13:05 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-13:05) MasterChef 2022 başvurusu nasıl yapılır? MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak? Başvurular için son gün yaklaşıyor!

TV8 ekranlarının fenomen yemek yarışması MasterChef'in yeni sezonda ekranlarda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. Gelen açıklamalara göre yeni sezonda da televizyon ekranlarındaki yerini alacak yarışma programı, şimdiden heyecanla bekleniyor.

İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlaması olan MasterChef, 1 Eylül 2018'de TV8’de yayınlanmaya başladı. 2019 yılından bu yana jüride ise Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve İtalyan Şef Danilo Zanna bulunuyor. 5. sezonuyla ekranlara gelmesi beklenen yarışma programına başvurmak isteyenlerse detayları merak ediyor. MasterChef'e katılmak isteyen birçok aday başvuruların nasıl yapıldığına dair araştırmalarda bulunuyor. İşte detaylar...

MasterChef 2022 başvuruları başladı mı?

MasterChef 2022 başvuruları başladı mı?

Bu yıl 5'inci sezonuyla ekranlardaki yerini almak için hazırlık yapan MasterChef 2022'nin başvuru tarihleri merak edilen konular arasında yer alıyor. 10 Nisan Pazar günü Survivor konseyinde açıklamalarda bulunana Acun Ilıcalı MasterChef 2022'nin başvurularının başladığını ve başvuru yapmak için 10 gün kaldığını söyledi. Başvuruda bulunacakların acele etmesini vurgulayan Ilıcalı, adayların acele etmesini de dile getirdi.

MasterChef Türkiye 2022 için son başvuru tarihi ise 20 Nisan Çarşamba günü.

MasterChef 2022 başvurusu nasıl yapılır?

Masterchef Türkiye 2022 için geri sayım başladı. Bu sezon yarışmaya katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları için acele etmelerini söyleyen Acun Ilıcalı, son başvuru tarihinin 20 Nisan Çarşamba günü olduğunu belirtti. Bunun üzerine yarışmaya başvuruda bulunmak isteyen birçok aday ise başvuruların nasıl yapıldığına dair araştırmalarda bulunmaya başladı. MasterChef 2022 için başvuruda bulunmak isteyen adayların, TV8’in internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Pandemi dolayısıyla 2 senedir başvuruları yalnızca video aracılığıyla kabul eden MasterChef'e katılmak isteyenlerin formu doldurduktan sonra çektikleri videoyu da bu başvuruya yüklemeleri gerekmektedir.

Videolu başvuru detayları

Videolu başvuru detayları

Videolu başvuru yaparken videonuzu şu şekilde çekmelisiniz. Öncelikle kayıt alaya başladığınızda videonuzun yatay bir şekilde çekildiğinden emin olmalısınız. Ardından adınızı, soyadınızı, yaşınızı ve memleketinizi söyleyerek sizden istenilen soruları cevaplamalısınız. Bu sorular ise şöyle: - Yemek yapmaya nasıl başladınız?

- Masterchef Türkiye’ye neden katılmak istiyorsunuz?

- Başvuru yapmanıza kim vesile oldu?

- Önceki senelerden favori yarışmacınız var mı? Varsa hangi yönünden dolayı onu destekliyordunuz?

- Hayatınızda sizi olumlu ve olumsuz etkileyen mutlu veya hüzünlü bir hikayeniz var mı?

- Baskı altında çalışmak sizi nasıl etkiler?

- Yaptığınız en iyi yemek nedir? Size ait bir hikayesi var mı?

- Daha önce bir yarışmaya katıldınız mı? Katıldıysanız detaylı belirtiniz.

Daha sonra videoyu yollamanız gerekmektedir. Fakat video boyutundan dolayı sisteme yüklemekte zorluk yaşıyorsanız, masterchef2022@acunmedya.com adresi aracılığıyla videonuzu iletebilirsiniz.

Eğer herhangi bir sorunuz bulunuyorsa da bunun içinde masterchef2022@acunmedya.com adresine mail gönderebilirsiniz.

MasterChef 2022 yeni sezon başvuruları

Masterchef videolu başvuru sitesi linki: www.tv8basvuru.com https://www.tv8basvuru.com/basvuru/masterchef/1

Masterchef Whatsapp videolu başvuru hattı numarası: 0549 890 88 88

MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak?

MasterChef yeni sezon ne zaman başlayacak?

5. sezonuyla ekranlara gelmesi beklenen MasterChef Türkiye 2022, Survivor All Star yarışması bittiğinde yayın hayatına başlayacak. Ayrıca, MasterChef 2021 Ağustos ayında başlamış ve 15 Ocak 2022 tarihinde final yapmıştı. O sezonun kazananı ise Eren Kaşıkçı olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal