Maske Kimsin Sen'in Finaline Ünlü Oyuncu Eda Ece'nin Sitem Dolu Sözleri Damgasını Vurdu!

İlk yayınlandığı günden bu yana tartışmaların odağı olan Maske Kimsin Sen'in final yapmasının ardından jüri üyesi Eda Ece açıklamada bulundu.

14.02.2022-11:48 - (Son Güncelleme: 14.02.2022-17:39)

FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Maske Kimsin Sen yarışması, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir yankı uyandırdı. İlk seyircisiyle buluştuğu zaman sosyal medyada büyük tepkilerle karşılaşan yarışma formatı, paganizm ve satanizm propagandası yaptığı gerekçesiyle tepki görmüştü. Görülen birçok tepkinin ardından Maske Kimsin Sen hakkında karar verildi. Final kararı veren yarışma formatının önceki gün son bölümü izleyici karşısına çıktı. Jüri koltuğunda Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy gibi isimlerin oturduğu yarışmanın ekranlara bu erken vedası, yarışmayı izleyenleri üzdüğü kadar jüri üyelerini de üzdü. Ünlü isimlerin maske altına saklanarak şarkı söyleyip şov sergilemeleri üzerine kurulu olan formatın bu denli tepki görmesine kızan jüri üyesi Eda Ece ise final bölümünde çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

ECE: SUUDİ ARABİSTAN’DA BİLE SEZONDA 

İlk yayınlandığı günde satanizm ve paganizm unsurları içerdiği ortaya atılan Maske Kimsin Sen yarışması, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gerekçesiyle dokuzuncu bölümde yayından kaldırıldı. Önceki gün son kez ekranlara gelen yarışmanın jürisi Eda Ece; ''Bu ülkede bu kadar kısa sürmüş olması beni çok üzdü. Çünkü dansın, eğlencenin, şarkının, mutluluğun olduğu bir yarışmaydı. İçinde başka da hiçbir şey yoktu. Sadece seyirciye bir görsel şölen sunmak, bu can sıkıcı günlerde, farklı formatlar görmek, çok güzel bir fikirdi. Ben şahsen yaptığım işten gurur duyuyorum. Çok sevdik maskeyi biz. Çok üzülüyorum şu anda bittiği için. Amerika daha yeni 7. sezona başladı. Suudi Arabistan'da bile 3 ya da 4. sezonda'' diyerek sitem etti. 

eda ece

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal