Marvel Sinematik Evreni Genişliyor

Süper kahraman filmlerine yönelik hikayelerin geçtiği Marvel Sinematik Evreni genişliyor. Big Hero 6 karakterlerinin Marvel Sinematik Evreni’ne katılacağı iddia ediliyor.

23.02.2021-09:21 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-09:21) Marvel Sinematik Evreni Genişliyor

Marvel ailesi büyümeye devam ediyor. Marvel Comics yayınlarında gördüğümüz karakterlere dayanan ve Marvel Studios’ün ürettiği süper kahraman film hikayelerinin yaşandığı yer olan Marvel Sinematik Evreni kalabalıklaşıyor. Marvel Sinematik Evreni’ne 6 yeni karakter katılabilir. Big Hero 6 karakterlerinin Marvel Sinematik Evreni’ne katılacağı iddia ediliyor. 

MARVEL AİLESİ GENİŞLİYOR

DisInsider tarafından paylaşılan habere göre, 2014’te çekilen animasyon filmi ve mini çizgi dizide yer alan karakterler, Marvel Sinematik Evreni’nde yeniden ekrana gelebilir. 6 kahraman ekibi; Baymax, Honey Lemon, Hiro Takachiho, Go Go Tomago, Silver Samurai ve Sunfire adlı karakterlerden oluşuyor.

Disney kuruluşu olan DisInsder sitesinde, 'Hangi karakterlerin geleceği konusunda emin değiliz ama en azından Baymax ve Hiro'yu bekleyebiliriz. Duyduğumuz projelerden bazıları Secret Invasion, Agents of Atlas ve Doctor Strange idi' denildi.

RESMİ BİR ONAY YOK

Çizgi dizideki karakterler için seslendirme yapan oyuncuların rolleri yeniden üslenip üstlenmeyeceği bilinmiyor ve Marvel’dan henüz resmi bir onay yok. Ancak bu açıklamalar Marvel hayranlarının heyecanlandırmaya yetti. Pek çok kişi, yeni eklenebilecek karakterlerle ilgili sevincini sosyal medyada paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal