Marvel'ın Hedefi Lady Gaga

Yakında çıkması beklenen Marvel filminde X-Men karakterlerinden birini Lady Gaga'nın canlandırabileceği söylentileri konuşuluyor. Lady Gaga'nın Beyaz Kraliçe olarak bilinen Emma Frost'u canlandırması, Marvel yöneticilerinin beklentileri arasında.

17.09.2020-13:17 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-13:15) Marvel'ın Hedefi Lady Gaga
Marvel, Popstar ve A Star is Born filminin yıldızı Lady Gaga'yı kadrolarına katmak istiyor. X-Men karakterlerinden birini oynayabileceği söylentileri dolaşan ünlü yıldızın Emma Frost'u canlandırması bekleniyor.

Marvel oyuncu kadrosuyla alakalı duyuruları sık sık paylaşan ve bu paylaşımların birçoğu gerçekleşen, hayranların sevdiği dedikodu sitesi We Got This Covered, Marvel Studios'un, X-Men serisi Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığında, Lady Gaga'ya çalışmaya istekli olduğunu iddiasında bulundu.

Gerçek ismi Stefani Germanotta olan Lady Gaga, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra film ve televizyondaki çalışmalarıyla da pek çok başarı ve beğeni topladı.

2016'da American Horror Story: Hotel'deki rolüyle Altın Küre ödülü kazanmasının ardından 2018 yapımı A Star is Born filmindeki performansı şarkıcıya En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar adaylığı kazandırdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal