Marvel'ın Müslüman Süper Kahraman Dizisi Başrolü Belli Oldu

Marvel'ın Müslüman süper kahraman dizisinde oynayacak başrol belli oldu. Kamala Khan'ın sinema evrenine katılması bekleniyor.

01.10.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-10:56) Marvel'ın Müslüman Süper Kahraman Dizisi Başrolü Belli Oldu

Marvel Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi romanlarında gördüğümüz süper kahraman Kamala Khan, Marvel'ın kendi çizgi romanını yöneten ilk Müslüman karakteri.

Yapımcı ve yönetmenlerin belli olmasının ardından şimdi ise dizide baş karakter Kamala Khan'ı canlandıracak kişi belli oldu. 18 yaşındaki genç isim Iman Vellani, yeni Disney Plus dizisinin başrolünde oynayacak.

Iman Vellani ilk defa Hollywood'da büyük bir prodüksiyonun parçası oluyor. Vellani'nin daha önce profesyonel bir tecrübesi bulunmuyor. Iman Vellani'nin Kamala Khan rolüyle uzun seneler Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olması bekleniyor.

Disney Plus platformunda seyirciyle buluşması beklenen Ms. Marvel dizisinin 2021'nin sonları veya 2022 gibi çıkması bekleniyor.

Disney Plus'ta yayına girecek olan Marvel dizileri Marvel Sinematik Evreni'nin bir parçası olacak. Kamala Khan karakterinin Avengers serisinde ve Captain Marvel filmlerinde görünmesi bekleniyor.

Pakistan asıllı genç bir süper kahraman olan Kamala Khan, çizgi romanlarda ilk kez 2013'te tanıtılmıştı. Kamala Khan'ın kendisine ait serisi ise 2015 yılında yayınlandı. Çizgi romanlarda önemli yere sahip serinin ilk sayısı, 2015 yılının Hugo En İyi Grafik Hikaye Ödülü'nü de kazandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal