Martin Linnes İçin Trabzonspor Devrede

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Norveçli oyuncu Martin Linnes, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi sonrasında Trabzonspor ile anlaşma sağlamaya çok yakın.

25.03.2021-21:26 - (Son Güncelleme: 25.03.2021-21:26) Martin Linnes İçin Trabzonspor Devrede

29 yaşındaki Norveçli oyuncu Martin Linnes, 2015-2016 sezonundan bu yana Galatasaray forması giyiyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Martin Linnes, sona erecek olan sözleşmesi için Trabzonspor devreye girdi.

Galatasaraylı oyuncu Martin Linnes'in Trabzonspor'da oynama fikrine sıcak baktığı öğrenildi. Bordo mavili yönetim ise transferde oyuncunun menajeriyle görüşüp şartları da uygun bulmuşken, Teknik Direktör Abdullah Avcı'dan gelecek olan son kararı bekliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın onay vermesi halinde Galatasaraylı Martin Linnes, önümüzdeki sezonda Trabzonspor forması giyecek.

Futbolculuk kariyerine Norveç'te başlayan Martin Linnes, Sander takımının alt yapısında yetiştikten sonra Norveç'in köklü kulüplerinden olan Molde'ye bedelsiz olarak transfer olmuştu. 

2011-2012 sezonunda transfer olduğu Molde'de gösterdiği performansla beğeni toplayan Martin Linnes, 2015-2016 sezonunda ise sarı kırmızılı takımın yolunu tutmuştu. Norveç ekibi Molde'den 2 milyon euroluk bonservis ücreti ile Galatasaray'a transfer olan Martin Linnes, Türkiye'de 2'si Süper Lig, 2'si Türkiye Kupası ve 2'si Süper Kupa olmak üzere toplamda 6 kupa kazanmıştı.

Bu sezon sarı kırmızılı forma ile sezon başından bu yana 20 resmi karşılaşmada görev yapan Martin Linnes, bu karşılaşmalarda 3 asist katkısı sağlarken, ağları ise havalandıramadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal