Marsel Ne Demek?

Anne ve babaların arattığı ve anlamını merak ettiği isimlerden biri de Marsel ismi. İnternette sıklıkla aratılan isimlerden biri olan Marsel'in, Kur'an'da geçip geçmediği de merak edilen konulardan biridir. Peki Marsel ne demek? Marsel adının anlamı ne?

04.02.2021-16:31 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-16:31) Marsel Ne Demek?

Anne ve baba adaylarının araştırıldığı ve anlamını merak ettiği isimlerden biri olan Marsel, ülkemizde kullanılan isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Genellikle erkek ismi olarak kullanılan Marsel, Öbek asıllı milli tenisçimizin (Marsel İlhan) adı olarak da bilinmektedir. Peki Marsel ne anlama gelmektedir? Marsel ismini kökeni nedir? İşte merak edilen bu soruların cevabı...

Marsel kelimesinin Fransızcadan geldiği düşünülüyor. Biden fazla anlamı olan Marsel; şanslı, güçlü, güneş ışığı olarak açıklanmaktadır. Bunun yanı sıra küçük savaşçı yada marsla ilgili olan anlamlarına da gelmektedir. Marsel ismi Kur'an'da geçemeyen isimlerden biridir.

MARSEL İSMİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

İş kolik ve enerjik olmaları en büyük özellikleridir. Bunun yanı sıra uykuyu sevmeyen ve maddi durumdan tutarlı olan Marsel ismine sahip kişiler, liderlik vasfı taşımaktadırlar. Kendi kararlarını verirlerken diğer insanların etkisinde kalmazlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal