Tablescaping Ne Demek?

Son zamanlar hayatımıza birçok yabancı terim girdi. Özellikle sosyal medyada kullanılan bu terimlerin ne anlama geldiği ise merak konusu oldu. Bu terimlerden biri de Tablescaping. Peki Tablescaping ne demek?

04.02.2021-11:59 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-11:59) Tablescaping Ne Demek?

Son günlerin yeni trendi olan Tablescaping, sık sık Instgram'da karşımıza çıkan bir terimdir. Ancak sıklıkla karşılaşmamıza rağmen anlamını tam olarak bilmediğimiz bu terim, internet kullanıcıları tarafından aratılmaya başlandı.

Etkinlik olarak da düzenlenen  Tablescaping'in anlamının ne olduğu haberimizin detaylarında yer alıyor. Tablescaping ne demek? Tablescaping ne anlamda kullanılıyor? İşte detaylar...

TABLESCAPING NE ANLAMA GELİYOR?

Instagram'ın son trendi Tablescaping, masa başı veya masa düzeni anlamına geliyor. Pandemi sürecinde evlere kapanan sosyal medya kullanıcıları bu trendi oluşturdu. Sosyal medyanın bu son trendinde kullanıcılar, sofralarını süsleyip etkinliğe katılıyor.

Kalabalık ve şık sofraları özleyen insanlar bu trendle birlikte özlem giderirken bir yandan da sosyal medya hesaplarını süslüyor. Rengarenk tabaklar, peçeteler, örtülerle bilirlikte kimi zaman minimal olurken kimi zaman da şık ve gösterişli kurulan sofralarla bu trende katılmak mümkün. Görsel bir şölen havası yaratan Tablescaping, yaklaşan sevgililer günü için de ilham olabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal