Marcus Rashford’dan Jose Mourinho İtirafı!

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Manchester United'ın yıldızı futbolcusu Marcus Rashford, eski teknik adam Jose Mourinho ile zor bir zamandan geçtiğini itiraf ederken Portekizli Hoca sayesinde mental açıdan daha güçlü duruma geldiğini ifade etti.

21.04.2020-12:12 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-12:10) Marcus Rashford’dan Jose Mourinho İtirafı!

Manchester United’ın İngiliz oyuncusu Marcus Rashford, Teknik Adam Jose Mourinho ile ilişkisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

2016 senesinde Manchester United’ın başına getirilen Portekizli Hoca, 2017’de Avrupa Ligi şampiyonluğu ögrse de Premier Lig’deki istikrarsız performansı sebebiyle 2018’de işine son verildi.

Deneyimli teknik direktör, çalıştığı süre boyunca kulüpteki isteksiz davranışlar ve heyecansız oyun tarzı sebebiyle topa tutulurken, başta Paul Pogba olmakla birlikte birçok oyuncu ile problemleri bulunuyordu.

Şu sıralarda Tottenham’ın teknik patronu olan Mourinho’nun Manchester United’daki en etkili silahı olan Rashford, Portekizli hocanın zamanında 28 gol atıp 20 asistlik katkı sağlamıştı.

Mourinho’nun kendisine verdikleri sebebiyle minnettar olduğunu belirten 22 yaşındaki Rashford, “Zor biriydi ama geride kalan yıllara bakıldığında onun kattığı zihinsel dayanıklılık daha da belirgin oluyor” şeklinde konuştu.

Portekizli teknik adam sayesinde çok yönlü bir futbolcu durumuna geldiğini vurgulayan Rashford, “Son yıllarda geliştirdiğim özelliklerin birçoğu Jose ile geçen 2 yıl sayesinde oldu. İnişlerimiz ve çıkışlarımız vardı. Zor bir dönemdi ama kesinlikle beni daha iyi bir oyuncu yaptı” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal