'Rezil Olduğuma Mı Yanayım, Carlos'u Koşturduğuma Mı?'

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Özgür Çek, sarı lavivertli formayı terletirken Brezilyalı efsaneler Roberto Carlos ve Alex ile geçen bir anısını paylaştı.

21.04.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-11:52) 'Rezil Olduğuma Mı Yanayım, Carlos'u Koşturduğuma Mı?'
Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Özgür Çek, sarı lavivertli formayı terletirken Brezilyalı efsaneler Roberto Carlos ve Alex ile geçen bir anısını paylaştı.

İşte Özgür'ün Alex ve Carlos anısı:

“Bir Alex bir de Roberto Carlos ile ilgi anımı anlatayım. Carlos’un çapraza attığı uzun topları hepimiz biliriz. Can (Arat) ağabeyin Portekizcesi vardı ve ondan rica ettim ve bir antrenman sonrasında topa nasıl vuruyor, neresine vuruyor, bana öğretmesini söylemesini istedim. Söyledi ve Carlos da tamam yarın göstereceğim, dedi. Antrenman sonrası da o çağırdı beni, gel çalıştırayım, diye. Bütün gazeteciler de Samandıra’da benim şansıma, antrenman sonrası bekliyor. Bana gösterdiği açıyla normal bir insanın topa vurma şansı yok. Şu anda da düşünüyorum, vurma şansım yok. Bence hiçbir oyuncunun yok. 50-60 metre açıldık, topa vurdum, Carlos’un durduğu yerden 50 metre sağa gitti top. Utandım, topu almak için koştum, Carlos, dur ben alırım, dedi topu almaya gitti. Topa kötü vurduğuma mı yanayım Carlos’u koşturduğuma mı yanayım, dedim. Sonra ikinci kez gösterdiğinde topu Carlos’a gönderdim ve soyunma odasına gittik. Alex öyle bir oyuncu ki iyi ki onunla oynadım. Antrenmanlarda da yaptıklarını görmek de benim için iyi oldu. Çok üst düzey bir oyuncu. Bir gün de Özer Hurmacı, Sezer Öztürk ve ben sahada yürüyorduk. Biz de futbolcuyuz sen de futbolcusun aynı işi yapıyoruz, sen nasıl bu kadar hızlı hareket edebiliyorsun, bizim göremediğimizi görebiliyorsun diye sorduk ona ve şunu söyledi: ‘Bu sorduğunuzu Brezilya’da bir televizyon kanalı Ronaldinho’ya da sormuş ve o da, benden daha hızlı düşünen birisi daha var o da Alex, demiş.’ Böyle bir anımız vardı. İkisi de çok üst düzey, çok büyük oyunculardı. Onlarla tanışma ve oynama fırsatı yakaladığım için kendimle gurur duyuyorum.”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal