Manchester United oyuncusu Tuanzebe Trabzonspor’a gelecek mi? Trabzonspor Tuanzebe’yi mi istiyor? Trabzonspor savunma oyuncusunu İngiltere’de buldu

Transfer konusunda önceliği geri dörtlüye veren Trabzonspor savunma oyuncusunu İngiltere’de buldu. Bordo mavili takım Manchester United’dan Tuanzebe’yi kadrosuna katmak istiyor. Peki Manchester United oyuncusu Tuanzebe Trabzonspor’a gelecek mi? Trabzonspor Tuanzebe’yi mi istiyor? İşte konunun detayları...

24.07.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-17:05)

Transfer dönemi başlayalı 1 ay olmasına rağmen savunma hattına transfer yapamayan Trabzonspor, özellikle Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kalması sebebiyle görüşmelerinde gaza bastı. Stoper transferi için adeta Avrupa’yı karış karış gezen fakat herhangi bir isimle anlaşamayan bordo mavili takımda yeni hedefin Manchester United’dan Tuanzebe olduğu öğrenildi. Peki Manchester United oyuncusu Tuanzebe Trabzonspor’a gelecek mi? Trabzonspor Tuanzebe’yi mi istiyor?

Manchester United oyuncusu Tuanzebe Trabzonspor’a gelecek mi? 

Savunmada atletik ve aynı zamanda güçlü bir ismi görmek isteyen teknik direktör Abdullah Avcı’nın transfer listesinin ilk sıralarına Manchester United’ın savunma oyuncusu Axel Tuanzebe’yi yazdırdığı öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncunun durumunu soran bordo mavili takım oyuncunun menajeri ile de ilk temaslara başladı.

Tuanzebe TS

Geçen sezonun başında Aston Villa’ya, sonrasında da Napoli’ye kiralık gönderilen Tuanzebe de Trabzonspor’da düzenli oynayacağını düşündüğü için transfere sıcak bakıyor. 

Kongo asıllı İngiliz oyuncu  Tuanzebe geçen sezon Aston Villa ile 11 maça, Napoli ile ise sadece 2 maça çıktı. 24 yaşındaki stoper bu maçların hiç birinde gol veya asist üretemedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal