Galatasaray Evander’i transfer edebilecek mi? Midtjyland’lı oyuncu Evander Galatasaray’a gelecek mi? Galatasaray Brezilyalı oyuncu Evander ile anlaşma sağladı

En zayıf olduğu bölge olan orta saha bölgesine transfer yapmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray Brezilyalı oyuncu Evander ile anlaşma sağladı. Peki Galatasaray Evander’i transfer edebilecek mi? Midtjyland’lı oyuncu Evander Galatasaray’a gelecek mi? İşte transfer haberinin tüm merak edilenleri...

24.07.2022-17:06 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-17:06)

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarına devam eden Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada bu hafta içinde transferlerin geleceği müjdesini vermişti. Leo Dubois ve Haris Seferovic’e parçalıyı giydiren sarı kırmızılı takımda uzun süredir gündemde olan Midtjyland’ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Evander konusunda önemli bir gelişme yaşandı. En zayıf olduğu bölge olan orta saha bölgesine transfer yapmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray Brezilyalı oyuncu Evander ile anlaşma sağladı.  Peki Galatasaray Evander’i transfer edebilecek mi? Midtjyland’lı oyuncu Evander Galatasaray’a gelecek mi?

Galatasaray Evander’i transfer edebilecek mi?

Okan Buruk’un transferini ısrarla istediği isimlerden birisi olan Evander için Erden Timur ve Cenk Ergün önderliğinde yapılan görüşmeler olumlu devam ediyor. Cimbom’da Evander’in transfer edilmesi için takımı Midtjylanda’a 6 milyon euro transfer teklifi yaptı. Fakat Danimarka ekibi Brezilyalı oyuncusu için 10 milyon euro talep ediyor. 

Evander Galatasaray

Midtjyland’lı oyuncu Evander Galatasaray’a gelecek mi?

24 yaşındaki Brezilyalı için Galatasaray 5-6 milyon euro civarında bir rakam ile transferi bitirmek istiyor. Evander’in aynı zamanda babası olan menajeriyle görüşmek için Danimarka’ya giden Galatasaray scout ekibi oyuncuya 1 milyon euro maaş teklif ederken, Evander’in bu teklifi kabul ettiği iddia edildi.

Galatasaray Evander transferini bir kaç gün içerisinde sonuçlandırmaya çalışacak. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal