Dan Gosling Ozan Tufan hakkında neler söyledi? Dan Gosling Watford'dan takım arkadaşı olan Ozan Tufan ile resmen alay etti

Ozan Tufan’ın geçen sezon Watford’dan takım arkadaşı olan Dan Gosling, Ozan hakkında söylediği sözlerle gündem oldu. Milli futbolcumuzu söylediği sözlerle adeta yerin dibine sokan eski takım arkadaşı Dan Gosling herkesi hayrete düşürdü.

24.07.2022-12:59 - (Son Güncelleme: 24.07.2022-12:59)

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den İngiltere Premier Lig ekibi Watford’a kiralık olarak gönderilen Milli futbolcumuz Ozan Tufan, İngiliz ekibinde sezonu küme düşerek tamamlamıştı.

İngiltere’de zaman zaman eleştiri oklarının hedefi haline gelen Ozan Tufan, sezonun sona ermesiyle birlikte Watford’dan ayrılarak Fenerbahçe’ye geri döndü.

Ozan Tufan son olarak geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’den ayrılarak Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’e transfer olmuştu.

Watford forması giydiği dönemde Ozan Tufan’ın takım arkadaşı olan Dan Gosling, İngiltere basınına yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi.


Ozan Tufan hakkında çok sert sözler söyleyen Dan Gosling, Ozan’ın rezalet bir transfer olduğunu, vücut yapısının İngiltere’ye uygun olmadığını ve onun gibisini görmediğini söyledi. Dan Gosling, Ozan Tufan ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ;

‘Onun gibisini gerçekten görmedim!’

Ozan Tufan'ı geçtiğimiz sezon bir Türk takımından transfer ettiler. Kiralık olarak gelmişti ve kiralık oyuncular kulüp batsa bile umursamaz. Daha önce İngiliz futbolunda oynamamış birini transfer etmek ne kadar doğru? Takımın kötü gidişinden rahatsız bile değildi. Hiçbir şeyi umursamıyordu. Ozan gibisini gerçekten görmedim.

‘Vücudu fit bile değil, rezaletti…’

Ozan Tufan, Watford’a geldiğinde vücudu fit bile değildi. Değil Watford, İngiltere’ye bile uyan bir vücut yapısı yoktu. Gerçek bir rezaletti. Geçtiğimim sezon takımda gördüğüm en kötü oyuncu grubuyla oynuyordum. Şimdi yeni sezon öncesinde takımdan kötü oyuncularımızı gönderdik ve bir üst lige çıkmak için savaşıyoruz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal