Mame Thiam Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe’nin her açıdan anlaşma sağladığı Mame Thiam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne giriş yaptı. Trasferin kısa zaman içinde duyurulması bekleniyor.

18.08.2020-09:59 - (Son Güncelleme: 18.08.2020-10:04) Mame Thiam Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe’nin her açıdan anlaşma sağladığı Mame Thiam Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’ne giriş yaptı. Transferin kısa zaman içinde açıklanması planlanıyor.

TRANSFERE HIZLI GİRİŞ YAPTI

Daha önce Mert Hakan Yandaş, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Novak transferlerini duyuran Fenerbahçe Mame Thiam'ı da transfer etti.

1,5 MİLYON EURO’DA ANLAŞILDI

Fenerbahçe, Kasımpaşalı Mame Thiam ile mutlu sona vardı. Başkan Ali Koç, Senegalli oyuncu ve menajeri Ahmet Bulut ile bir toplantı gerçekleşti.

Görüşmede Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş da yer alırken 27 yaşındaki tecrübeli golcüyle senelik 1.5 milyon euro karşılığında anlaşıldığı ortaya çıktı.

FUTBOLCU + PARA

Fenerbahçe, Thiam için Kasımpaşa ile de görüşecek. Sarı Kanarya, Thiam'ın transferi karşılığında mavi- beyazlılara futbolcu artı bir miktar bonservis ücreti teklif edecek.

10 PUAN ALDIRDI

Senegalli oyuncu, geçtiğimiz sezon 11 gol, 4 asistle Kasımpaşa'ya 10 puan kazandırarak kulübün ligde kalmasında önemli rol oynamıştı. Transferin duyurulması ise an meselesi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal