Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Yeni İfadeler Ortaya Çıktı! 'Sen Benim Arkamdan Küfür Mü Ediyorsun?'

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürmesine ilişkin davada yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Katil zanlılarından Ali Yasak’ın cinayet günü ile ilgili ifadesi ortaya çıktı. İşte ifadenin detayları…

08.02.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-13:25)

İstanbul Bakırköy’de 27 Ocak günü bir balıkçık restoranında silahlı saldırıya uğrayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, bacaklarına isabet eden 7 kurşunla hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı. Bu kapsamda yürütülen çalışmalar sonucunda olayın failleri olduğu öne sürülerek gözaltına alınan 16 şüpheliden 8!i tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinin katil zanlılarından Ali Ysak’ın ifadesi gün yüzüne çıktı. Cinayet günüyle ilgili ifade veren Ali Yasak, ‘Kendisine Şafak Ağabey diye hitap ettim. Bir problem varsa sakince konuşmalarını söyledim. Kadir bir ara Şafak'a, 'Ağabey sen benim arkamdan küfür mü ediyorsun?' diye sordu. Bunun üzerine Şafak sesini daha da yükselterek Kadir'e küfür etmeye başladı. Kadir'e parmak salladığını gördüm. Ben Şafak'ı tutmaya çalıştığım esnada silah patladı. Döndüğümde Kadir'in elinde silah gördüm’ ifadelerine yer verdi. 

PROBLEM OLABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Bakırköy’de bir balıkçı restoranında Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu vurduktan sonra sürükleyerek dışarıya çıkarmaya çalışan ve tetiği çeken şüpheli Kadir Yasak’ın ağabeyi Ali Yasak olay anını ve sonrasına ilişkin ayrıntıları anlattı. 


Olay gününe ilişkin detayları aktaran Ali Yasak, 27 Ocak gününde Yeşilköy’de kardeşi Kadir Yasak ile buluşacağını söyleyerek şu ifadelere yer verdi; ‘Tekelin önünde buluşacaktık. Oraya gittiğimde kapıda Seccad'ı gördüm. Bana Cunda Balık isimli mekanı gösterdi. Kardeşimin içeride olduğunu ve problem olabileceğini söyledi.’

ŞAFAK SESİNİ YÜKSELTİP KÜFÜR ETMEYE BAŞLADI

Restoranın içine girdiğinde kardeşi Kadir Yasak’ın Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile bir masada karşılıklı oturduğunu ve tartıştıklarını söyleyen Ali Yasak, ‘Kendisine Şafak Ağabey diye hitap ettim. Bir problem varsa sakince konuşmalarını söyledim. Kadir bir ara Şafak'a, 'Ağabey sen benim arkamdan küfür mü ediyorsun?' diye sordu. Bunun üzerine Şafak sesini daha da yükselterek Kadir'e küfür etmeye başladı. Kadir'e parmak salladığını gördüm. Şafak ayağa kalkıp Kadir'e saldıracak gibi üstüne gittiğinde ben hala ikisini ayırmaya çalışıyordum. Aralarına girdim. Ben Şafak'ı tutmaya çalıştığım esnada silah patladı’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal