Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayeti İle İlgili Flaş Açıklama: Konu 65 Bin TL Değil!

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman Türkiye'nin konuştuğu olay ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Orman, konunun 65 bin TL olmadığını söyledi.

02.02.2022-12:20 - (Son Güncelleme: 02.02.2022-14:21) Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayeti İle İlgili Flaş Açıklama: Konu 65 Bin TL Değil!

Yaşanan bu korkunç olay ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Şimdi ise bu korkunç olayın yeni bir bilgisi daha öğrenildi.

Kan donduran olayın 65 bin TL'den kaynaklanmadığını ifade eden Orman, daha önce konuşulmayan detayları herkesle paylaştı.

O GECEDEN ÖNCE GÖRÜŞELİM DEDİ GÖRÜŞTÜK

Fikret Orman, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden hemen önce birlikte olduklarını dile getirdi ve sözlerine şöyle devam etti, 'Şafak bana çok yakın biriydi. Ben onun abisi sayılırdım. Her zaman bir sıkıntısı olsa gelip bana anlatırdı.Olay yaşanmadan önce zaten beraberdik. Gayet mutluydu ve hiçbir sıkıntısı yoktu. Beşiktaş ile ilgili bir toplantı değil, sohbet amaçlı önceden görüşelim dedi görüştük' açıklamasında bulundu.


SEN BİZE RACON MU KESİYORSUN?

Fikret Orman, 'Masaya geldiklerinde. 2-3 defa şunu sormuşlar. 'Para mara yok, sıkıyorsa gelsin benden alsınlar demişsin' gibi bir şey demişler Şafak'a... Buraya onlar parayla ilgili yani 65 bin TL ile ilgili değil de 'Sen bize racon mu kesiyorsun?' gibi bir olaydan gelmiş.

Mevzu olan evin sahibi Şafak'ı referans göstermiş. Gidin parayı Şafak'tan alın demiş. Şafak gerekiyorsa gelsin benden alsın demiş evin sahibi. 65 bin TL için böyle bir düzen değil, racon olarak algılanmış gibi bir izlenim uyandı bende.' söyleminde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal