Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme: Cinayette Kullanılan Tabanca Kayalıklarda Gizlenmiş Halde Bulundu!

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’deki bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayıp hayatını kaybetmişti. Kamuoyunun gündemine oturan bu olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

07.02.2022-10:26 - (Son Güncelleme: 07.02.2022-18:16) Şafak Mahmutyazıcıoğlu Cinayetinde Flaş Gelişme: Cinayette Kullanılan Tabanca Kayalıklarda Gizlenmiş Halde Bulundu!

Sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltına alınan kişi sayısı 16’ya yükseldi. Saldırganların kullandığı silah kayalıklarda bulundu. Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde işte son dakika gelişmesi…

Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak günü Bakırköy’de bir balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucunda öldürüldü. Söz konusu cinayete ilişkin araştırmalar yapan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, olayın failleri olduğu iddia edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak’ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Devam eden soruşturma kapsamında, şüphelilere yardım ve yataklık ederek kaçmalarına yardımcı olan 6 kişi daha yakalandı. 


CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Bakırköy’deki bir balıkçı restoranında silahlı saldırıya uğrayıp hayatını kaybetmişti. Kamuoyunun gündemine oturan bu olayla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Cinayetle bağlantısı olduğu belirtilen şüphelilerin evlerinde arama yapıldı. Aramalar sonucunda 3 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. 27 Ocak günü işlenen cinayette kullanıldığı öne sürülen ruhsatsız tabanca, kamera kayıtlarında yapılan incelemeler sonucunda Yeşilköy Sahili kayalıklarının altında gizlenmiş halde bulundu.  


ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

Kayalıklar altında gizlenmiş halde bulunan ruhsatsız tabanca üzerinde balistik inceleme yapıldı. İncelemeler sonucunda ruhsatsız silahın, Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde kullanıldığı ortaya çıktı. Söz konusu olayla ilgili gözaltına alınan 17 şüphelinin bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal