Mahkum dizisi bu akşam var mı, yok mu? Mahkum neden yayından kaldırıldı?

Türkiye'nin sevilen kanal FOX Tv' de izleyicilerin yoğun ilgi duydukları 'Mahkum' dizisi konusu ve birbirinden yetenekli oyuncuları ile beğenileri kazandı. Mahkum dizisi bu akşam olup olmadığı izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Bu akşam Mahkum dizisi var mı? Mahkum yayından mı kaldırıldı? İşte ayrıntılar.

05.05.2022-15:49 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-15:49) Mahkum dizisi bu akşam var mı, yok mu? Mahkum neden yayından kaldırıldı?

FOX Tv ekranlarının sevilen dizisi 'Mahkum' dizisinin senaryosunu Uğraş Güneş, yönetmenliği Volkan Kocatürk yapmaktadır. Büyük bir beğeni ile izlenilen Mahkum dizisinde birbirinden ünlü isimler dizide rol almaktadır. Mahkum dizisinin başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya paylaşmaktadır. Dizi heyecan ve aksiyonu izleyicilere yansıtarak sosyal medyada da büyük gündem yaratmayı başardı.

MF yapım, 'Innocent Defendant' isimli diziden uyarlanan Mahkum, yeni bölümleri ile şimdiden merak uyandırdı.

Mahkum

Mahkum kafaları karıştırdı

FOX Tv ekranlarına Perşembe akşamları saat 20:00'de yayınlanan dizinin 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Fakat Mahkum dizisinin Youtube üzerinden yayınlanan fragmanda 12 Mayıs Perşembe günü ekranlara geleceği duyuruldu.

Dizinin daha geç tarihte yayınlanacağı akılları karıştırdı. Mahkum dizisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı dizi severleri merak ettirdi. Son dakika bir gelişme ile izleyiciler rahat nefes aldı.

Twitter hesabından FOX Tv, Mahkum dizisi ile paylaşımda bulunarak 5 Mayıs Perşembe saat 20:00'de FOX Tv'de yayınlanacağı haberini tüm izleyicilere bildirdi. Mahkum dizisi bu akşam 20. bölüm ile ekranlara gelecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal