Mahir Ünal FETÖ Açıklaması Yaptı! Kılıçdaroğlu'na Cevap Verdi!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal sosyal medya üzerinden, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun atfına karşılık sert sözlerle karşılık verdi.

17.04.2018-17:54 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-17:54) Mahir Ünal FETÖ Açıklaması Yaptı! Kılıçdaroğlu'na Cevap Verdi!

Kemal Kılıçdaroğlu bugün parti grup toplantısında yaptığı konuşmada AK Parti sözcüsü Mahir Ünal'a hitap etmiş ve "AK Parti sözcüsü açıklama yapmış FETÖ'cü kalmadı diye. Şu sorunun yanıtını istiyorum. Bunları temizlerken kaçını adalete verdin, kaçı hakkında suç duyurusunda bulundun? Alttakileri temizlediler, baştaki duruyor. AK Parti Sözcüsü'nden öğrenmek istiyorum kaçı hakkında cezai işlem başlatıldı’ diye konuşmuştu.

Mahir Ünal'ın Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıtı çok sert oldu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ünal şöyle konuştu;

‘Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında bize seslenmiş. Kendisine cevabımızdır; biz 17-25 Aralık sürecinden sonra bu sivil toplum örgütü görünümlü yasa dışı yapının paralel devlet yapılanması olduğunu açıkladık ve bu yapılanmaya karşı her türlü mücadeleyi verdik veriyoruz’

FETÖ'YE CANLI KALKAN OLDUNUZ

Mahir Ünal, ‘Biz Türkiye’yi bu terör örgütünden temizlerken sen ve beraberinde ki arkadaşların FETÖ’nün bankalarında hesap açıp finans kuruluşlarına canlı kalkan oluyordunuz. Biz bu hainlerle savaşırken sen ve arkadaşların “elinizde kanıt mi var” diyerek bu terörist yapının medya kuruluşları önünde canlı kalkan olarak görevi görüyordunuz. Biz iç tasfiyeyi 15 Temmuz’dan üç yıl önce tamamladık, sen ve arkadaşların 17/25 Aralık’tan sonra FETÖ’nün kayığına bindiniz, “kanıt var mı kanıt ‘’diye bağırıyordunuz.’ diyerek Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal