Müjde Uzman, Gazetecileri Tehdit Etti

Ünlü oyuncu Müjde Uzman, geçtiğimiz gece erkek arkadaşıyla eğlenme mekanından çıkarken görüntülendi. Alkollü olan Müjde Uzman, görüntü alan gazetecilere tehditler savurdu.

30.04.2019-12:21 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-13:09)

Güzel oyuncu Müjde Uzman, yer aldığı projelerde başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekerken son dönemlerde DJ'lik yapmaya başladı.

Ünü oyuncu geçtiğimiz akşam erkek arkadaşı ile objektiflere takıldı. Fazla kaçıran Müjde Uzman'ın ayakta durmakta zorluk yaşadığı görüldü.

Güzel oyuncu Müjde Uzman, geçtiğimiz gece Taksim'de erkek arkadaşı ile sarmaş dolaş yürürken kameralara yakalandı. Gazetecileri karşısında gören Müjde Uzman ve erkek arkadaşı büyük panik yaşarken görüntü vermemek için büyük çaba sarf etti.

Gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan Müjde Uzman, 'Niye ve neden çekiyorsunuz şimdi?' diyerek tepki gösterdi. İşlerini yaptıklarını ifade eden muhabirlerin üzerine yürüyen ve alkolü fazla kaçırdığı için ayakta duramayan Müjde Uzman, 'Biz de arkadaşız. Ne yapalım. Bunların bu lüzumsuz müdahalesi her zaman var' dedi.

GAZETECİLERİ TEHDİT ETTİ

Müjde Uzman'ın yanında olan erkek arkadaşı görüntü alınmasına engel olmaya çalıştı. Gazetecilerin, 'Neden müdahale etmiyorsunuz arkadaşınıza?' sorusunu duymazlık gelen Müjde Uzman, gazetecileri kendi telefonu ile çekere tehdit etti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal