Kıvanç Tatlıtuğ'un Yardımcısını Görenler Dönüp Bir Kez Daha Baktı!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in Bodrum tatili tam gaz devam ediyor.

04.08.2017-09:58 - (Son Güncelleme: 04.08.2017-13:16) Kıvanç Tatlıtuğ'un Yardımcısını Görenler Dönüp Bir Kez Daha Baktı!

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in Bodrum tatili tam gaz sürüyor. Önceki gün Bodrum'da teknelerinde görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, birlikte kahvaltı hazırladılar. Magazin muhabirleri tarafından görüntülendiğinin farkına varan sevilen oyuncu Tatlıtuğ, yardımcısına gazetecileri göstererek “Bak bizi çekiyorlar” dedi.



KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ PROJELERİ İÇİN İSTEDİĞİ ÜCRET DUDAK UÇUKLATTI!

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Cesur ve Güzel' dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, dizisi bitince kendisini dinleyecek. Yeni proje tekliflerini değerlendirmeye alacak olan sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bölüm başına 130 bin TL olan oyunculuk ücretini 150 bin TL'ye çıkardı. Herkes tarafından ilgiyle izlenilen ve reytinglerde istediği başarıyı elde eden, Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi 'Cesur ve Güzel' önümüzdeki 22 Haziran'da final yapacağından, dizinin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ'da yeni proje tekliflerine karşı gelecek planlarını şimdiden düşünmeye başladı.

Altı aydan önce televizyon ekranlarına kesin olarak dönmeme kararı veren sevilen oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'a, yeni projelerden teklifler gelmesine rağmen kesin olarak dinlenip, tatil yapmayı planlıyor. Tatil zamanında yeni projeleri değerlendirme altına alacak olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, yapımcılara sürprizi ise çalışacağı her rol için yaptığı zam olacak. Star TV ekranlarında yayınlanan ve final yapmaya hazırlanan "Cesur ve Güzel" diziisinden bölüm başına 130 bin TL kazanan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, yeni projeler için ücretini 150 bin TL’ye çıkardığı ortaya çıktı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal