Gizem Karaca En Özel Fotoğrafını Sosyal Medya Hesabından Paylaştı!

Ekranların sevilen oyuncusu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından nişanlısı Kemal Ekmekçi ile birlikte çekilmiş özel bir fotoğrafını paylaştı.

09.06.2017-15:42 - (Son Güncelleme: 09.06.2017-14:20) Gizem Karaca En Özel Fotoğrafını Sosyal Medya Hesabından Paylaştı!

Ekranların başarılı ve sevilen oyuncusu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından nişanlısı Kemal Ekmekçi ile birlikte çekilmiş özel bir fotoğrafını paylaştı. Uzun zamandır Kemal Ekmekçi ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Gizem Karaca, geride bıraktığımız Şubat ayında uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Kemal Ekmekçi ile nişanlanmıştı. Evlilik hazırlıkları ile meşgul olan ünlü oyuncu Gizem Karaca, sosyal medya hesabından gözlerden kaçmayan bir tbt paylaşımı yaptı.

"RUH EŞİM BENİM RUH"

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde oynayan ünlü oyuncu Gizem Karaca, geride bıraktığımız ay nişanlandığı Kemal Ekmekçi ile henüz ilişkilerinin başında çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu Gizem Karaca “Ve bu bizim ilk fotoğrafımız. O zamanlar tabi çekiniyoruz birbirimizden dermişim… Ruh eşim o benim ruh. Benimle çocuk olabilen ve içimdeki çocuğu öldürmeyen insan! İyi ki varsın” notunu yayımladı.



GİZEM KARACA KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde oynayan ünlü oyuncu Gizem Karaca 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında güzellik yarışmasına katılan ünlü oyuncu Gizem Karaca, yarışmayı ikinci olarak tamamladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal