Ceren Hindistan'dan Şok Eden Açıklamalar

Geçtiğimiz haftalarda kızını tedavi ettirmediği gerekçesiyle dava edilen Ceren Hindistan'dan çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Hindistan hamileyken 2 saat boyunca dayak yediğini anlattı.

12.05.2018-12:17 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-12:02) Ceren Hindistan'dan Şok Eden Açıklamalar

Geçtiğimiz haftalarda kızını tedavi ettirmediği gerekçesiyle dava edilen Ceren Hindistan'dan çarpıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Hindistan hamileyken 2 saat boyunca dayak yediğini anlattı.

ünlü manken Ceren Hindistan'ın iki buçuk yaşındaki kızını kemoterapi görmesini istemediği için hastaneden kaçırdığı iddia edilmişti. İddiayı ortaya atan hastane Ceren Hindistan'a kızını tedaviye getirmediği için dava açmıştı. Geçtiğimiz hafta görülen duruşma henüz bir karara bağlanmadı.

Daha sonra Hindistan'ın eski eşi ve Arya'nın babası Ümit Aslan avukatı aracığılıyla bir açıklama yapmış Ceren Hindistan'ın gerçekten de kızının tedavisini yaptırmadığını ve onun hayatını tehlikeye attığını iddia etmişti.

İddialar doğrultusunda açıklama yapan ünlü oyuncu ve manken, kızının tedavisinin başka bir hastanede gerçekleştiğini ve haberlerin asılsız olduğunu söylemişti.

CEREN HİNDİSTAN'DAN ŞOK EDEN BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Kızının rahatsızlığını bir gecede öğrendiğini dile getiren ünlü model dünyasının başına yıkıldığını anlattı.

ENFEKSİYONLU HASTALARDAN DOLAYI HASTANEYİ TERK ETMİŞ

Kanser hastası Kızının tedavi gördüğü hastanenin onkoloji bölümüne enfeksiyonlu bir kaç hastanın alındığını buna sessiz kalmayarak şikayette bulunduğunu anlatan Hindistan yetkililerden hiç bir yardım göremediği için kızını o hastaneden aldığını anlattı.

Tedavi gördükleri süre boyunca eşi Ümit Aslan'ın kızını sadece bir saat görmeye geldiğini anlattı.

''EVLATLA SINANMAK BU HAYATTAKİ EN BÜYÜK İMTİHAN''

Röportajında çocuğumun hastalık sürecinde hayata dair tüm korkularımı o hastanede bıraktım diyen ünlü manken, '' Evlatla sınanmak bu hayattaki en büyük imtihan. Onu da yaşadım. Ne korkutabilir ki beni! Ne olursa olsun, "Geldikleri gibi giderler" duygusundayım'' diyerek gözyaşlarını tutamadı.

EN BÜYÜK HATAM ÜMİT ASLAN'LA BERABER OLMAK

Şu dünyadaki En büyük hatasınında gençliğimin ve tücrübesizliğimin de etkisiyle Arya'nın babası Ümit Aslan ile birlikte olmaktı şeklinde açıklayan Hindistan, ''Anneliğimi kimse sorgulayamaz. Bundan sonra Arya'nın iyi olması için hayatımı ona adayacağım'' dedi.

EVLİ OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENMİŞ

Ümit Aslan'la o dönemde imam nikahlı olduğunu ve birlikte Umre'ye gittiklerini anlatan Hindistan, ''Arya doğar doğmaz da evlenecektik güya. Meğer zaten Antalya'da amcasının kızıyla imam nikahlıymış ve ondan 8 aylık bir bebeği varmış. Aslında onunla o evde yaşıyormuş. Bunu öğrendiğimde inkar etti. Görüşmediğini söyledi'' dedi.

SIK SIK DAYAK YEMİŞ

Sık sık şiddete maruz kaldığını anlatan ünlü model, karakola yada hastaneye gitmesin diye eşinin, elinden kimliğini ve telefonunu aldığını söyledi.

HAMİLEYKEN 2 SAAT BOYUNCA KEMERLE DÖVMÜŞ

Hamileyken iki saat boyunca yerde kemerle dayak yediğini anlatan Hindistan; ''Üzerimde sadece havlu vardı, yeni duştan çıkmıştım. Karnımı korudum, kafam şişti ve üç gün boyunca yastığa kafamı koyamadım. Ayağımda hiçbir şey yok, o binadan nasıl koşarak kaçtım anlatamam'' dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal