Ceren Hindistan Hamileyken Şiddet Gördüğünü Anlattı

Ünlü oyuncu manken Ceren Hindistan, kendisini kızının hayatını tehlikeye atmakla suçlayan eski eşi Ümit Aslan hakkında şok eden açıklamalarda bulundu.

08.05.2018-16:22 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-16:18) Ceren Hindistan Hamileyken Şiddet Gördüğünü Anlattı

Ünlü oyuncu manken Ceren Hindistan, kendisini kızının hayatını tehlikeye atmakla suçlayan eski eşi Ümit Aslan hakkında şok eden açıklamalarda bulundu.

Böbreğinde tümör bulunan 3 yaşındaki kızı Arya'nın Kemoterapi görmesini istemediği gerekçesiyle tedavisini engellediği haberleriyle magazin gündemine oturan Ceren Hindistan çıkan iddiaların yalan olduğunu kızının tedavisine devam edildiğini dile getirmişti.

Daha sonra Hindistan'ın eski eşi ve Arya'nın babası Ümit Aslan avukatı aracığılıyla bir açıklama yapmış Ceren Hindistan'ın gerçekten de kızının tedavisini yaptırmadığını ve onun hayatını tehlikeye attığını iddia etmişti.

Ceren Hindistan, bugün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefon ile bağlanarak eski eşi hakkında çarpıcı açıklama yaptı.

Hindistan, eski eşinden hamilelik döneminde şiddet gördüğünü dile getiren ünlü isim, kızı kemoterapideyken babası Ümit Aslan'ın bir gece kulübünde eğlendiğini açıkladı.

Ünlü manken, kendisine velayet davası açan Ümit Aslan için "Babalığı yaşayabilecek bir karakter değil" şeklinde konuştu.

Hindistan, dava için elinde çok güçlü belgelerin olduğunu dile getirerek, "Velayet almak isterlerse kendileri zararlı çıkar" dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal