Fikret Orman'ın Yeni Aşkı Eski Türkiye Güzeli Çıktı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz ile aşk yaşadığı iddiaları magazin ve futbol camiasında konuşulmaya başlandı.

12.05.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-11:16) Fikret Orman'ın Yeni Aşkı Eski Türkiye Güzeli Çıktı

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'ın Türkiye eski güzeli Özlem Kaymaz ile aşk yaşadığı iddiaları magazin ve futbol camiasında konuşulmaya başlandı.

Avukat Aylin Surkultay'dan ayrılan Fikret Orman'ın yaklaşık beş aydır yeni bir ilişkisi olduğu iddiaları gündeme geldi.

FİKRET ORMAN SEDEF ORMAN'I ALDATTI MI?

Fikret Orman'ın 2012 yılında Bodrum'da bir teknede genç bir kızla yakalanmasından sonra eşi Sedef Orman boşanma davsı açmıştı. Eşinin hala sevdiğini söyleyip barışmak için çaba sarfeden Orman'ı eşi Sedef Orman affetmemiş ve çift kısa süre içerisinde boşanmıştı.

BİRLİKTE MAVİ TURA ÇIKMIŞLAR

Yöneticiliğinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem olan başkanın, Vodafone Park'taki locasında ağırladığı 1992 Türkiye güzeli Özlem Kaymaz ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşuluyor. Fikret Orman ile aşk yaşadığı iddia edilen Özlem Kaymaz'ın geçtiğimiz günlerde tatil için Göcek'e gittikleri iddia edildi.

FİKRET ORMAN'IN OTELİNDE TATİL YAPTI

Fikret Orman'ın lüks yatıyla mavi tura çıkan Kaymaz daha sonra başkanın Bodrum'daki oteline gitti. 44 yaşındaki manken buradan paylaştığı fotoğrafları 'Huzur' başlığıyla sosyal medya hesabından yayınladı.

ÖZLEM KAYMAZ KİMDİR?

1974 doğumlu Özlem Kaymaz, 1992 yılında Türkiye güzeli oldu.

14 yaşındayken Marie Claire dergisinin kapağına çıkan ilk Türk kızı olan Kaymaz, 1984-1987 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü'nde Milli Yüzücü olarak çok sayıda birincilik kazandı.
Çok sayıda ilke sahip olan güzel model, 1990 yılında gerçekleşen Dünya Windsurf Şampiyonası'na giden ilk Türk kadın sporcu unvanına sahip oldu.

'1992 Miss Turkey' Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması'nı kazanarak Türkiye'yi Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda temsil etti.

1997 yılında dünya evine girdi ve eşinin memleketi Hollanda'da yaşamaya başladı.

2012 yılında eşinden ayrılarak 3 çocuğuyla birlikte Türkiye'ye yerleşen model, 2015 genel seçimlerinde CHP'den milletvekili adayı olmuştu.



Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal