Maç Sona Erdi! Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan karşılaşmada Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanına konuk oluyor.

06.10.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 30.10.2021-21:05) Maç Sona Erdi! Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ


KARŞILAŞMANIN İLK 11'LERİ

Konyaspor:Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Oğulcan, Soner, Bytyqi, Endri, Serdar Gürler, Cikalleshi.
Fenerbahçe: Altay, Szalai, Min Jae, Tisserand, Nazım, Gustavo, Ferdi, Zajc, Rossi, Pelkas, Valencia.

İKİ TAKIM ARASINDA

Fenerbahçe ile İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 41. kez karşı karşıya gelecek.
Süper Lig'de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 40 maçta karşılaşan Konyaspor, 6 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibini toplamda 31 kez mağlup etti, iki takım arasında yalnızca 3 müsabaka berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin toplam 105 golüne, yeşil-beyazlı takım 44 golle yanıt verdi. Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor'a 20 kez konuk oldu.
Sarı-lacivertliler, deplasmandaki bu maçlardan 14'ünü kazanırken, 4'ünü kaybetti, 2'sinde de berabere kaldı. Fenerbahçe, Konya'da 47 gol attı, kalesinde ise 24 gol gördü. Geçen sezon Konya'da yapılan karşılaşmayı sarı-lacivertli takım 3-0 kazanmıştı.
Fenerbahçe, Konyaspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2005-2006 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık sonuçla aldı. Bu arada Fenerbahçe, Konyaspor'a 7 maçta 5, 8 karşılaşmada da 4 gol attı.
Konyaspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta karşılaşması öncesinde nefesler tutuldu. İki takım arasında oldukça keyifli müsabakalar oynanırken bu karşılaşma öncesinde iki ekipte ligdeki performansı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ev sahibi Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de yoluna namağlup bir şekilde devam ederek tüm dikkatleri üzerine çekmiş gözüküyor. Savunma hattında Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı ve Guilherme'nin muhteşem uyumuna kaleci İbrahim Sehic'in performansı da eklenince Konyaspor kalesini gole kapatma konusunda oldukça başarılı bir performans sergiliyor. Forvet hattında ise yeni transfer Ahmed Hassan'ın form tutması beklenirken tecrübeli golcünün gol yollarında oldukça önemli bir silah haline dönüşmesi bekleniyor. Konuk ekip Fenerbahçe ise Teknik Direktör Vitor Pereira ile birlikte bambaşka bir oyun sergiliyor. 3'lü savunma hattında Attila Szalai, Min Jae-Kim ve Serdar Aziz'in uyumu sarı lacivertlilerin oyunun oldukça önemli bir rol oynarken aynı zamanda hücüm hattında özellikle Diego Rossi'nin yükselen performansına Mergim Berisha'nın da eklenmesiyle birlikte sarı lacivertliler ligin ilk haftalarında yaşamış olduğu gol yollarındaki problemi sona erdirmiş gözüküyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal