Caner Erkin'den A Milli Takım Açıklaması!

A Milli Takım'ın 2022 Dünya Kupası Grup Eleme karşılaşmalarında G grubunda Norveç ile karşı karşıya geleceği müsabaka öncesinde tecrübeli futbolcumuz Caner Erkin, basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06.10.2021-09:22 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-09:22)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te forma giyen A Milli Futbol Takımımızın tecrübeli futbolcusu Caner Erkin, 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G Grubu'nda oynayacağımız Norveç karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdükleri antrenmanın ardından basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

STEFAN KUNTZ YÖNETİMİNDE İLK MAÇ

FIFA 2022 Dünya Kupası Grup Elemeleri G Grubu'nda 8 Ekim'de İstanbul'da Ülker Stadyumu'nda Norveç ile karşı karşıya gelecek. Millilerimizin gruptaki konumu gereği oldukça önemli bir hal alan karşılaşma öncesi futbol takımımız hazırlıklarını Teknik Direktör Stefan Kuntz önderliğinde sürdürmeye devam ediyor.

A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz'un ilk kez yeşil sahada takımın başında olacağı karşılaşmada Milli Takım'ın nasıl bir futbol sergileyeceği ise merak içerisinde bekleniyor.

CANER ERKİN'DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

Tecrübeli futbolcu Caner Erkin, A Milli Futbol Takımımızın Norveç ile karşı karşıya geleceği müsabaka öncesi yapılan antrenmanın ardından TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Caner Erkin, yapmış olduğu çarpıcı açıklamalarda ;

MİLLİ TAKIM İÇİN ELİMDEN GELENİ VERMEYE HAZIRIM

Senelerdir milli formayı terletiyorum. Bu nedenle kadroda olduğum için çok mutlu oldum. Diğer maçlar ve Avrupa Şampiyonası'nda da forma giymek isterdim ama nasip değilmiş. Şu anda buradayım ve çok mutluyum. Elimden geleni vermeye hazırım. Önceden de milli takımdaydık ve burada arkadaştık, hiçbir problem yoktu. Şimdi yeni bir hocamız geldi. Bundan sonra da ilişki konusunda sıkıntı olmayacaktır. Hepimiz ağabey-kardeşiz, milli takımda problemler olmadı, olmamalı da. Hayatımıza aynı şekilde devam edeceğiz.

NORVEÇ MAÇI GÜZEL GEÇECEK

Şu andaki konumda onlar rakibimiz. Norveç’i yenecek güçteyiz ve bu kalitede oyunculara sahibiz. Bence elimizden geleni yaparak kazanacağımıza inanıyorum. O yüzden güzel geçecek.

HOCAMIZ OYYNATMAK İSTEDİĞİ OYUNU BİZE YANSITMAYA ÇALIŞIYOR

Şenol hoca da çok değerli bir hocamız. Kuntz da değerli bir hoca. Burası milli takım. Burada herkes elinden gelen her şeyi yapıyor, bundan da kimsenin şüphesi yoktur. Hocamızın farklı bir sistemi vardır, farklı oynattığı bir futbol vardır. Belki burada bir değişiklik olabilir. Belki futbolcu tercihleri farklı olabilir. Futbol zaten futboldur, biz de en iyi şekilde hocamızın taktiğine ve sistemine inanıp ona göre hareket edeceğiz. Hocanın farklı bir sistemi olabilir ama sonuçta kadroda çok kaliteli oyuncular var ve buraya gelmeyi çok oyuncu hak ediyor. Takımlarında en iyi olan oyuncular burada olduğunda zaten hiçbir sıkıntı yaşamaz. Hocanın gelmesinden itibaren çok bir zaman geçmedi. Oynatmak istediği futbolu bize yansıtmaya çalışıyor. Buradan ne oynayacağımızı ya da ne yapacağımızı söylemeyeyim. Bu taktiğe uyarsak bence sıkıntı olmayacaktır Norveç maçında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal