Lyon'un Uğurcan Çakır Teklifi Reddedildi!

Fransız devi Lyon'un Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Uğurcan Çakır için yapmış olduğu teklif bu zamana kadar gelen rakamlara göre çok düşük olması nedeniyle kabul edilmedi.

18.07.2021-09:48 - (Son Güncelleme: 18.07.2021-09:48)

Trabzonspor'un ve A Milli takımımızın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için Avrupa kulüplerinden teklifler gelmeye devam ediyor.

Transfer döneminin başlaması ile birlikte Trabzonspor'un 25 yaşındaki file bekçisi Uğurcan Çakır için birçok teklif gelmeye başladı.

İngiltere Premier Lig, İspanya La Liga, İtalya Serie A ve Fransa Ligue 1 gibi Avrupa'nın dev liglerinden birçok takım Trabzonsporlu Uğurcan Çakır için adeta sıraya girmişti.

25 yaşındaki başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için son olarak Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, Trabzonspor'un kapısını çalarak 10 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Bu teklif şu ana kadar Uğurcan Çakır için önerilen rakamların çok çok altında kalırken bordo mavili kulüpteki yetkililer bu teklife çok şaşırdı.

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Fransız ekibi Lyon'un yetkililerine Uğurcan Çakır için yapmış olduğu teklife cevap vererek ;

' Uğurcan'ın piyasa değeri bize önerilen rakamın 2 katı. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Türkiye'nin en değerli kalecilerinden birini bu paraya vermemiz mümkün değil. Beklentilerimiz çok daha yüksek. ' ifadelerini kullanarak Fransız ekibi Lyon'un teklifinin çok düşük olduğunu iletti. 

Trabzonspor'da alt yapıdan yetişen Uğurcan Çakır, gösterdiği performans ile birlikte bordo mavililerde A takıma kadar yükselme başarısını göstermişti.

Aynı zamanda A takımda gösterdiği performans ile A Milli takım kadrosunda kendine yer bulan Uğurcan Çakır, aynı zamanda EURO 2020 turnuvasında da forma giyme başarısı göstermişti.

Uğurcan Çakır, Milli takımda çeşitli alt yaş kategorilerinde görev almasının ardından A takıma kadar yükselmiş ve A takımda toplamda 11 karşılaşmada forma giyme şansını yakalamıştı.

Trabzonspor forması ile ise toplamda 125 karşılaşmada forma giyen Uğurcan Çakır, bu karşılaşmaların 28'inde kalesini gole kapatma başarısını göstermişti.

Ayrıca 25 yaşındaki başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır'ın Trabzonspor forması ile 1 Türkyie Kupası ve ! Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal