Uğurcan Çakır'dan Muhteşem Performans

Spor Toto Süper Lig'in 37. Haftasında oynanan Trabzonspor-Fatih Karagümrük karşılaşmasında bordo mavililer sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılırken Uğurcan Çakır, Süper Lig'de en çok kurtarış yapan isim oldu.

24.04.2021-18:49 - (Son Güncelleme: 24.04.2021-18:49) Uğurcan Çakır'dan Muhteşem Performans

Uğurcan Çakır, Fatih Karagümrük maçında da kalesini gole kapattı. Daha önce Denizlispor, BB Erzurumspor, MKE Ankaragücü, Hes Kablo Kayserispor, Atakaş Hatayspor, Göztepe, Yukatel Denizlispor, Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK, BB Erzurumspor,  Demir Grup Sivasspor, Çaykur Rizespor maçlarında da gol izni vermeyen genç file bekçisi, bu sezon 13. kez rakiplere gol izni vermedi. Uğurcan Çakır, Süper Lig'de kalesinde en çok gol görmeyen isim oldu.

Uğurcan Çakır, Spor Toto Süper Lig'de 37. Hafta karşılaşmasında aldıkları Karagümrük galibiyet ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Karagümrük'ün çok iyi bir oyun planı var, onları tebrik ediyorum. İyi bir oyun oynadılar diyebilirim. Yeni hoca geldikten sonra birçok genç oyuncuyu oynatıyorlar, onları tebrik etmek istiyorum. Biz iyi oynadık. Hocanın anlattıklarını sahaya uyguladık. Takım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Beni bugünkü maçta en çok zorlayan şut, Mevlüt abinin şutuydu. Son anda görebildim. Kendi performansıma değinmeye gerek yok. Onu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. ' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal