Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Transfer Açıklaması

Önümüzdeki sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, Layvin Kurzawa ve Gedson Fernandes transferleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

16.07.2021-16:02 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-17:39)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon son hafta Beşiktaş'a kaptırılan şampiyonluğun ardından önümüzdeki sezon şampiyonlukta hata yapmak istemeyen Galatasaray transferde hareketli günler geçiriyor.

Transfer döneminin açılması ile bilrikte Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, sezon başlangıcına kadar en az 5 tane transfer yapmayı planlıyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, sarı kırmızılı taraftarı merakla beklediği transfer çalışmaları ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Layvin Kurzawa istediğimiz bir oyuncu. Bonservisiyle almak istiyoruz. PSG kulübüyle temas halindeyiz. am oyuncuyla anlaşmıştık ancak Benfica kulübünde adeta devrim oldu. Kısa sürede Gedson Fernandes'in aramıza katılacağını düşünüyorum. Oyuncu gelmek istiyor. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal