Trabzonspor ve Beşiktaş Ze Luis İçin Teklifini Yaptı!

Süper Lig'in iki dev kulübü Trabzonspor ve Beşiktaş, 30 yaşındaki tecrübeli golcü Ze Luis transferi için karşı karşıya geldi. İki ekipte teklifini iletirken Ze Luis'in karar vermesi bekleniyor.

16.07.2021-15:34 - (Son Güncelleme: 16.07.2021-15:34)

Spor Toto Süper Lig'in iki ezeli rakibi forvet transferinde karşı karşıya geldi. Transfer döneminde arka arkaya yaptıkları hamleler ile dikkatlerini üzerine çeken Trabzonspor ve Beşiktaş, forvet transferinde 30 yaşındaki Ze Luis için karşı karşıya geldi.

Forvet hattında transfer döneminin açılması ile birlikte Diego Costa, Willian Jose gibi isimleri gündemine alan Beşiktaş, Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın en az 2 takviye istediği öğrenilirken Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin 30 yaşındaki Ze Luis transferi için devreye girerek oyuncuyla menajeri aracılığı ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ın transferde görüşmeleri sürdürdüğü esnada bu sezon transferleriyle dikkat çeken Trabzonspor'un da dahil olduğu öğrenilirken Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın isteği doğrultusunda Ze Luis transferini bitirmek için şartlarını zorladığı öğrenildi.

Türkiye'de futbol oynama fikrine sıcak bakan Ze Luis'in Spor Toto Süper Lig'de iyi bir performans göstereceğini düşünmesi transferin gerçekleşme ihtimalini arttırıyor.

Ayrıca 30 yaşındaki tecrübeli golcü Ze Luis'in kulübü Lokomotif Moskova ile görüşerek alacaklarına karşılık olarak bonservisini alacağı öğrenilirken transferinde bonservis ücreti ödenmeyeceği öğrenildi. 

Trabzonspor ve Beşiktaş arasındaki tekliflerin birbirine yakın olduğu öğrenilirken tecrübeli golcü Ze Luis'in kararını verebilmek adına kısa bir süre istediği bilgisine varıldı. 

Tecrübeli golcü Ze Luis'in önümüzdeki hafta içerisine kadar bir karar vereceği öğreniliyor.

Futbol hayatında Portekiz'de Gil Vicente forması ile gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Ze Luis, 2011-2012 sezonunda Braga'ya 1 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu. Sonrasında ise Braga'dan Gil Vicente ve Macar ekibi Videoton'a kiralık olarak gönderilen Ze Luis, ardından ise 2015-2016 sezonunda 6.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile birlikte Rus ekibi Spartak Moskova'ya transfer olmuştu. 

Spoartak Moskova forması ile kariyerinin en iyi dönelerinden birini geçiren Ze Luis, 109 karşılaşmada 35 gol ve 28 asistlik bir katkı sağlamıştı. Sonrasında ise 2019-2020 sezonunda Portekiz Ligi ekiplerinden Porto'ya 10.75 milyon euroluk bonservis ücreti ile transferini gerçekleştiren Ze Luis, Porto forması ile 32 karşılaşmada süre alırken 10 gol ve 2 asistlik bir katkı sağlamıştı.

Porto kariyerinin ardından tekrardan Rusya'ya dönerek 5.5 milyon euroluk bonservis ücreti ile Lokomotif Moskova'ya transfer olan Ze Luis'in Rus kulübü ile 2 yıllık daha sözleşmesi olmasına rağmen takımdan ayrılarak Avrupa'ya transfer olma isteğinde olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal