Sergen Yalçın'dan Rachid Ghezzal'a Sert Tepki!

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, transfer süreci yılan hikayesine dönen ve Galatasaray ile anlaştığı iddiaları ortaya çıkan Rachid Ghezzal ile görüşerek isyan etti.

16.07.2021-14:17 - (Son Güncelleme: 16.07.2021-14:38)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal transferi ile ilgili belirsizlik halen sürüyor. Rachid Ghezzal'ın menajerinin siyah beyazlıların ezeli rakibi Galatasaray ile yaptığı pazarlıklar ile birlikte hem rakamı yükseltmesi hem sarı kırmızılı kulüp ile anlaşma aşamasına gelmesi transferi inanılmaz bir karışıklığın içerisine soktu.

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'ın Cezayirli oyuncu Rachid Ghezzal ile anlaşma sağladığı bilgisini takipçilerimiz ile paylaşmıştık. Bu gelişmeler gündeme bomba gibi düşerken Beşiktaş cephesinde ise çok yoğun tepkiler olmuştu.

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanılan şampiyonluklarda geçtiğimiz sezon çok büyük bir pay sahibi olan Beşiktaşlı Rachid Ghezzal, özellikle ligin son haftalarında geçirdiği performans ile takımını şampiyonluğu taşımıştı.

Beşiktaş forması ile geçtiğimiz sezonda toplamda 35 karşılaşmada 8 gol ve 18 asist kaydederek Spor Toto Süper Lig'de hem yılın futbolcusu hem asist kralı olmuştu.

Rachid Ghezzal'ın transferinin yılan hikayesine dönmesi ve her geçen gün farklı bir iddia ortaya atılması taraftarlardan da büyük bir tepki çekerken yaşanan sürece son olarak Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın dahil oldu.

Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın, Rachid Ghezzal'ın menajeri Fazuli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Sergen Yalçın, menajer Fazuli ile yaptığı görüşmede ;

' Kimse Beşiktaş’tan büyük değildir. Başkan Çebi ve yönetimi olağanüstü para verdi. Ayıptır. Canımı sıkıyorsunuz. Benden çok para alıyorsunuz hala imzalamıyorsunuz. Bunu unutmayın herkesin yeri dolar. Burada çok güzel bir arkadaş grubu yakaladık. Bunu Şampiyonlar Liginde çok iyi değerlendirmeliyiz. ' ifadelerini kullanarak Rachid Ghezzal'ın menajerine çok sert tepki gösterdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal