Güvenç Kurtar ve Serdar Sarıdağ'dan Canlı Yayında Olay Sözler!

Güvenç Kurtar ve Serdar Sarıdağ, canlı olarak yayınlanan ' Transfer Raporu ' programında ses ve görüntülerinin yayına aktarılmadığını düşündükleri esnada söylediği sözler ekran başındaki izleyicilere iletilince talihsiz anlar yaşadı.

16.07.2021-08:40 - (Son Güncelleme: 16.07.2021-08:40)

Bir televizyon programında canlı olarak yayınlanan 'Transfer Raporu' programında talihsiz bir canlı yayın kazası yaşandı. 

Teknik Direktör Güvenç Kurtar ve Spor Yorumcusu Serdar Sarıdağ, programda maç özet görüntülerinin verildiği bir zamanda kendi seslerinin canlı yayına aktarılmadığı düşüncesi ile aralarında ettikleri sohbette ses gitmediğini düşündüler ama ekran başındakiler Güvenç Kurtar ve Serdar Sarıdağ arasında konuşulanları saniye saniye duydu.

Transfer Raporu programında Güvenç Kurtar  ve Serdar Sarıdağ arasında yaşanan canlı yayın kazasında ekrana ses ve görüntülerinin aktarılmadığını düşünen ikili çok büyük bir skandala imza attı.

Güvenç Kurtar canlı yayın esnasında söylediği sözlerde ; 

' Ağabey ne para çalıyorlar sen biliyor musun? Beni kızdırma ya Allah'ım! ' ifadelerini kullandı.

Serdar Sarıdağ ise Güvenç Kurtar'ın sözleri üzerine ;

' Bilmez miyim ağabey! ' cevabını verdi. 

Canlı yayında Güvenç Kurtar ve Serdar Sarıdağ arasında yaşanan bu talihsiz canlı yayın kazası sosyal medyada büyük bir gündem konusu yaratarken özellikle de bu ikilinin ' Para çalıyorlar ' sözlerinde kimleri kastettiği ise büyük bir merak konusu haline gelirken yaşanan bu talihsiz canlı yayın kazasının ardından ise Güvenç Kurtar veya Serdar Sarıdağ'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal