Fenerbahçe'de 4 İsimle Yollar Ayrılıyor!

Teknik Direktör Vitor Pereira ve Başkan Ali Koç arasında gerçekleştirilen son toplantı sonrasında Fenerbahçe'de önümüzdeki sezon öncesinde yolların ayrılacağı isimler belli oldu.

15.07.2021-18:35 - (Son Güncelleme: 15.07.2021-18:35)

Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezona Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile başlayan Fenerbahçe yönetimi hazırlıklara Topuk Yaylası kampında devam ediyor.

Vitor Pereira'nın 2. döneminin başlamasıyla teknik direktör Emre Belözoğlu, Marco Aurelio ve yardımcı teknik direktör Volkan Demirel ile yollar ayrıldı. Volkan Demirel, kariyerine Türkiye'de devam edeceğini açıkladı.

Yeni sezon öncesi Serdar Dursun, Caulker'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de birçok isimle de yollar ayrıldı. Sözleşmesi sona eren Harun Tekin Kasımpaşa'ya, Papiss Cisse ve Gökhan Gönül ile yollar resmen ayrıldı. Gökhan Gönül'ün kısa süre için Rizespor'a imza atması bekleniyor.

Yeni sezon çalışmaları kapsamında teknik direktör Vitor Pereira, kadroda düşünmediği 5 ismi transfer yapmaları için kamptan göndermişti.

Fenerbahçe’nin 5 genç oyuncusu, Topuk Yaylası kampından ayrıldı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın aldığı kararla; Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Emir Miray Köksal ve Murat Sağlam kamptan ayrılarak İstanbul'a gönderildi. 5 futbolcu, çalışmalarına Samandıra’da devam edecek.

Fenerbahçe'ye Altınordu'dan büyük umutlarla transfer edilen Barış Alıcı'nın yeni adresi belli oldu. Daha önce Fenerbahçe'den Harun Tekin'i kadrosuna katan İstanbul temsilcisi Kasımpaşa, Barış Alıcı'yı da transfer etmek için harekete geçti.

Lacivertl beyazlı ekibin futbolcuyla yapılan görüşmelerde büyük oranda el sıkışıldığı ve Fenerbahçe'den kiralama için haber beklendiği ifade edildi.

Fenerbahçe'de bir diğer ayrılacak isim de Kemal Ademi. Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ve ara transfer döneminde Fatih Karagümrük'e kiralık giden Ademi'ye yine Süper Lig'den talip çıktı.

Ligin yeni ekibi Giresunspor, Fenerbahçe'den Kemal Ademi'yi istemişti. Deneyimli forvet için yapılan görüşmelerden henüz sonuç alınamadığı öğrenildi. Teknik direktör Hakan Keleş, yönetimin bir an önce konuyu netleştirmesini bekliyor.

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve son olarak Antalyaspor'da forma giyen Sinan Gümüş geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

A Takım Futbol Direktörü Emre Belözoğlu'nun vazgeçilmez isimlerinden biri olan Sinan Gümüş'e Süper Lig'den teklif yağıyor. Daha önce Yeni Malatya ve Kayserispor'un takibe aldığı 27 yaşındaki futbolcunun son talibi Göztepe oldu. İzmir ekibinin Sinan için Fenerbahçe ile kısa sürede bir görüşme yapması bekleniyor. Başarısız İtalya macerasının ardından Antalyaspor'da yeniden kendisini bulan Sinan Gümüş, geçen sezon başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli formayla 20 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Başarılı futbolcu, 2019-2020 sezonunun ikinci devresinde formasını giydiği Antalyaspor'da ise ligde 10 maçta oynamış, 5 gol ve 1 asist üretmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal